Ο «κακιασμένος πειρατής» ξαναχτύπησε

Κακιούλες άνευ νοήματος από το γνωστό «κακιασμένο πειρατή» που μπάρκαρε στην Καλλιθέα και που ενώ έχει ήδη κατακόκκινα αισθήματα, κοκκινίζει περισσότερο (από το κακό του) όταν κάτι καλό «χτίζεται» στον Παναθηναϊκό.
Με την τεχνική «λέω δέκα σωστά για να κρύψω καλά στο ενδιάμεσο τις κακίες μου» ο «κακιασμένος πειρατής» βγάζει το σπαθί του και προσπαθεί να χαράξει τον Παναθηναϊκό.

Το μόνο βέβαια που καταφέρνει είναι να καταντάει γραφικός, καθώς πλέον λίγοι τον παίρνουν στα σοβαρά. Ντυμένος με γαλανόλευκο πειρατικό μανδύα προσπαθεί –χωρίς επιτυχία- να κρύψει τα ερυθρόλευκα αισθήματα
του και το κόμπλεξ του για κάθε τι καλό Παναθηναϊκό.

Ο (δήθεν) ουδέτερος «κακιασμένος πειρατής» που αρθρογραφεί στη (δήθεν) ουδέτερη εφημερίδα και που ηγείται του (δήθεν) ουδέτερου μιντιακού ομίλου, βλέπει την τεράστια προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, και το δηλητήριο είναι έτοιμο να χυθεί.

Η ασπίδα που έχει στηθεί από τους φιλάθλους και από όσους «τρέχουν» το νέο Παναθηναϊκό δεν επιτρέπει στον «κακιασμένο πειρατή» να επιτεθεί άμεσα εκεί που συνηθίζει (στον προπονητή).

Από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι ένας από τους διακριθέντες ήταν ο Μπρούνο Φορναρόλι. Ο «κακιασμένος πειρατής» αναλύει το παιχνίδι του Ουρουγουανού και ενώ σωστά γράφει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον παίκτη, αφήνει στον αναγνώστη την τελική εντύπωση πως πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, αλλά... παχουλό, καθώς ο τίτλος του κειμένου του είναι «Όταν ο Μπρούνο αδυνατίσει».

Η λογική λέει πως όσο δεν καταρρέει, κόντρα στα προ λίγων μηνών προγνωστικά, ο Παναθηναϊκός, τόσο το «κακιασμένο πειρατικό» σόου θα συνεχίζεται προσφέροντας χαμόγελα στους υποψιασμένους αναγνώστες.
Keywords
Τυχαία Θέματα