«Αξίζει να περιμένει ο Άρης τον Πελεκάνο»

18:23 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τη συμπλήρωση του ρόστερ του Άρη.

Για τη μεταγραφή του Μιχάλη Πελεκάνου: «Ο Μιχάλης χρειάζεται πάρα πολύ στην ομάδα μας. Έχω μία εναλλακτική, αλλά αξίζει τον κόπο να περιμένω το Μιχάλη. Είναι καλό παιδί, καλός αθλητής και ταιριάζει στην ομάδα. Ελπίζω ότι θα λυθεί εντός των ημερών το θέμα».

Για την προσφυγή του Γάιου Σκορδίλη: «Εκτιμώ ότι θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα. Δεν προσπαθούμε να αποφύγουμε τις οφειλές μας προς τους παίκτες. Η διοίκηση έχει δείξει τις προθέσεις της και έχει κλείσει πολλά

μέτωπα. Βέβαια, η στάση του Σκορδίλη δεν ήταν και η πιο καλή, το τράβηξε το θέμα. Ζητάει και χρήματα που δεν δούλεψε. Εγώ θα είχα βγάλει έτσι εκατομμύρια. Άνθρωποι της ομάδας θα βρεθούν μαζί του στην Αθήνα για να διευθετηθεί το θέμα. Θέλουμε να εξυγιάνουμε το σωματείο. Πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα».

Για τους νέους Αμερικανούς του Άρη: «Θα έλεγα ότι είναι το ίδιο ταλέντα με τους άλλους, αλλά υπερέχουν στο πνευματικό επίπεδο. Πέρυσι ήταν λίγο... αστραπόγιαννοι, όπως τους λέω. Είναι παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Έχουν μάθει διαφορετικό μπάσκετ. Έχουν μάθει να κάνουν επίθεση σε 35 δευτερόλεπτα. Χρειάζονται υπομονή. Είναι και καλοί χαρακτήρες. Είναι πιο υπάκουοι κι αυτό φαίνεται κυρίως εκτός γηπέδου».

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1: «Βλέπω ότι οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες συμβιβάστηκαν με τα οικονομικά δεδομένα. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον από την τρίτη θέση και κάτω. Και η Δράμα και ο ΠΑΟΚ στα πρώτα παιχνίδια από ό,τι έμαθα έπαιξαν και πολύ ωραίο μπάσκετ. Οι αποστάσεις με τις μεγάλες ομάδες θα μειωθούν με τον καιρό».

Keywords
Τυχαία Θέματα