«Πάμε καλά στον ΠΑΟΚ»

17:54 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Θετικά είναι τα έως τώρα μηνύματα που έχει αφήσει με την αγωνιστική παρουσία του ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το Γιώργο Δέδα. «Μέχρι στιγμής πάμε καλά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά ορισμένα στοιχεία που θέλει ο κόουτς τα δείχνουμε. Στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι από κάθε προηγούμενη χρονιά. Θα έχουμε διαφορετικό στιλ μπάσκετ σε σχέση με πέρυσι. Στόχος είναι να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική εντός κι εκτός έδρας, που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια».

Για το Λάζαρο Παπαδόπουλο: «Ο Λάζαρος είναι μεγάλο

κεφάλαιο για τον ελληνικό μπάσκετ. Ταιριάζει με τη φιλοσοφία του κόουτς».

Για το νεανικό ρόστερ που έχει ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, αυτή η ομάδα έχει μέλλον γιατί έχουμε παίκτες νεαρούς σε ηλικία, που δεν ρίχνουν καθόλου το επίπεδο της προπόνησης. Συνήθως οι μικρότεροι κάνουν λάθη και ρίχνουν το επίπεδο της προπόνησης, αλλά αυτό που έχω δει εγώ στις προπονήσεις είναι πραγματικά απίστευτο. Αυτό και μόνο δίνει στον κόουτς ηρεμία, πως μπορεί να δουλέψει κάθε ημέρα με 15 παίκτες».

Για τα διαφημιστικά σποτ που έχουν γίνει για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας: «Η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι γνωστή ως σύλλογος, αλλά και ως μπασκετικό τμήμα. Αυτό το σλόγκαν που είχε γίνει με τους παίκτες καλύπτει μεγάλη γκάμα γενεών. Ελπίζω πως θα υπάρχει ανταπόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα