Αθανασιάδης: Νίκη πάση θυσία στο Αγρίνιο

14:37 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής, ο Στέφανος Αθανασιάδης υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική.

Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι του Αγρινίου, ο διεθνής επιθετικός τόνισε: "Θέλουμε πάση θυσία την νίκη στο Αγρίνιο. Δεν έχουμε αρνητικό άγχος, αλλά μόνο θετικό.

Πίεση δεν υπάρχει, αλλά δημιουργικό άγχος, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνεις συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Δεν το κάναμε ούτε με τον Αστέρα, ούτε με την Κέρκυρα, ούτε με τον ΟΦΗ και χάσαμε βαθμούς".
Για το γκολ που σημείωσε την περασμένη αγωνιστική και ψηφίστηκε ως το καλύτερο ο Αθανασιάδης δήλωσε: "Δεν χάρηκα το γκολ που πέτυχα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μιας και δεν συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μας. Έτσι δεν είναι ωραίο. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και μετά να χαιρόμαστε για κάποια προσωπική μας επιτυχία".
Όσο για τον προσωπικό του στόχο ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Είχα πει από το καλοκαίρι πως στόχος μου ήταν να φτάσω σε ένα διψήφιο αριθμό γκολ, το έχω καταφέρει, αλλά θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα