Μπλαν: Σκέφτομαι τον άνθρωπο Αμπιντάλ

14:17 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την θλίψη του για την νέα δοκιμασία του Ερίκ Αμπιντάλ εξέφρασε ο Λοράν Μπλαν ο οποίος υπογράμμισε πως αυτή την στιγμή σκέφτεται ανθρώπινα και όχι αγωνιστικά ενόψει του EURO 2012. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής

Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας τόνισε: "Σε στιγμές σαν και αυτές, δεν υπάρχουν πολλά για να πεις. Είναι δυσάρεστα τα νέα για τον Ερίκ. Τα νέα είναι δυσάρεστα και για το τεχνικό επιτελείο και για μένα σαν ομοσπονδιακός προπονητής. Αυτό ξεπερνάει το ποδόσφαιρο. Ελπίζω πως και πάλι θα δείξει την ψυχική δύναμη που διαθέτει η οποία θα του επιτρέψει να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη περίοδο".
Για την δυνατότητα να βρίσκεται ο Αμπιντάλ στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τα τελικά του EURO 2012, ο Μπλαν δήλωσε: "Ελπίζω να μπορέσω να συζητήσω μαζί του την κατάσταση. Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι πως το λιγότερο που με απασχολεί αυτή την στιγμή είναι αν θα είναι διαθέσιμος για το EURO 2012. Τώρα, σκέφτομαι τον άνθρωπο Αμπιντάλ και στην συνέχεια θα κάνουμε τις επιλογές μας αν χρειαστεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα