Απολαμβάνει το στοίχημα της ζωής του

23:43 20/3/2015 - Πηγή: AEK365

Άνθρωπος με αίσθηση του χιούμορ, αμεσότητητα, οξυδέρκεια και χωρίς έπαρση, ο Ντράγκαν Σάκοτα, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στο aek365, μίλησε σχεδόν για όλα.
Το «ραντεβού» μας είχε κλειστεί στο γραφείο του, την Πέμπτη το μεσημέρι, και κράτησε περισσότερο από 1,5 ώρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, και των αλλεπάλληλων ερωτήσεων που δεχόταν, ήταν χαλαρός και επεξηγηματικός. Απαντούσε με την ίδια άνεση και σοβαρότητα, που καθόταν στον καναπέ του γραφείου του, το οποίο θύμιζε λίγο «εκκλησία». Όχι, δεν διακρίνονταν

θρησκευτικές ή άλλες εικόνες λατρείας, πέραν από τις... προφανείς της Βασίλισσας.
Στο χώρο κυριαρχεί ένα τεραστίων διαστάσεων, πολυτελές κάδρο του γεμάτου Καλλιμάρμαρμου από τον τελικό του 1968. Η δική του φωτογραφία, όπως αυτή του Άγγελου Κορωνιού, αλλά και της πρωταθλήτριας ομάδας του 2002, στολίζουν τους υπόλοιπους τοίχους. Όσοι συνεργάτες του εμφανίστηκαν φευγαλέα τον αντιμετώπισαν με τον (απόλυτο) σεβασμό, που αρμόζει σε έναν προπονητή της ΑΕΚ με τη δική του διαδρομή, που δίνει συνέντευξη. Η ατμόσφαιρα έμοιαζε κατανυκτική.
Το μόνο που τον διέκοψε ήταν δύο οικογενειακά τηλεφωνήματα, που δέχθηκε, και ορισμένες δικές μας «πάσες». Εξιστόρισε μέχρι και ένα ευτράπελο γεγονός, που τον προβλημάτισε σε σχέση με την ιστορία της ΑΕΚ. Ακούγωντας, μάλιστα, την αφήγησή του για ένα νεαρό φίλο της ομάδας που δεν τον αναγνώρισε πέρυσι, οδηγείται κανείς στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο τυχαίο συμβάν (θα το διαβάσετε αναλυτικά σε επόμενο κείμενο της συνέντευξης) πιθανώς να τον έσπρωξε και πίσω στους πάγκους.
Μιλώντας κανείς μαζί του, βλέπει εύκολα τη «σπίθα» στα μάτια του. Την τύχη που νιώθει για το ότι συνεργάζεται με τον Μακη Αγγελόπουλο. Το καμάρι που έχει για τον Ντούσαν, που «θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του στην ΑΕΚ». Την... υποταγή του στην ιστορία και τη δυναμική της ΑΕΚ, όπως και την εγρήγορση που βρίσκεται, ώστε να ξαναγίνει η Βασίλισσα ζηλευτός μπασκετικός οργανισμός. Κοινώς, καταλαβαίνει ότι ο «Σάλε» ανέλαβε και απολαμβάνει το στοίχημα της ζωής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα