Απογοητευμένος ο Ντιαρά

19:33 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντιαρά πήγε το καλοκαίρι στην ομάδα του Λονδίνου από τη Μαρσέιγ αλλά πρόβαλε να παίξει μόνο σε δύο ματς τον Αύγουστο πριν τραυματιστεί. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο France Football: «Ψυχολογικά νιώθω υπέροχα αλλά από φυσικής άποψης δεν είμαι τόσο καλά. Μάλιστα αποκόμισα κι ένα νέο τραυματισμό με διάστρεμμα πριν από 15 ημέρες και ο γιατρός είπε ότι θα χρειαστώ δύο μήνες για να επανέλθω, αλλά ελπίζω ότι θα χρειαστεί λιγότερο. Πρέπει

να ζήσω με αυτό, να κάνω καλή θεραπεία και να γιατρευτώ για να αποφύγω υποτροπή. Αλλά όταν συμβαίνει όταν πας σε μια νέα ομάδα, είναι ενοχλητικό».
Ο Ντιαρά είχε πάει στη Λίβερπουλ το 2002 αλλά δόθηκε τρεις φορές δανεικός και τελικά δεν κατάφερε να φορέσει την κόκκινη φανέλα. Τώρα θέλει να πετύχει στην Πρέμιερ Λιγκ. «Η Γουέστ Χαμ δεν είναι σαν τις άλλες ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία. Έχουμε κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα. Πάντως δεν ήρθα στην ομάδα τυχαία. Είναι ο τέλειος σύλλογος για να προσαρμοστώ στην Αγγλία. Η εποχή μου στην Λίβερπουλ έμοιαζε με οφθαλμαπάτη. Αμέσως ζήτησα να δοθώ δανεικός στην Γαλλία. Δεν είχα έτσι χρόνο να προσαρμοστώ στην αγγλική κουλτούρα. Έτσι ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα