Αποφασίζουν στη Μάλτα

18:42 11/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στη Μάλτα βρίσκονται από σήμερα το πρωί, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, προκειμένου να πάρουν μέρος στις εργασίες για τη συγκρότηση του αγωνιστικού προγράμματος του 2013.

Σήμερα θα συνεδριάσει η Βαλκανική Ομοσπονδία στίβου, ώστε να καθοριστεί το προκαλεντάρι για τις διοργανώσεις των Βαλκανίων.
Η μοναδική διοργάνωση για την οποία υπάρχει ήδη προτεινόμενη ημερομηνία είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει

η Τουρκία, στο στάδιο που πέρυσι έγινε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Την Παρασκευή, οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών θα συνεδριάσουν για τη συγκρότηση του αγωνιστικού προγράμματος και θα ακολουθήσει συνάντηση για τα διεθνή μίτινγκ. Το Σάββατο θα γίνει το Γκαλά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, στην διάρκεια του οποίου θα βραβευθούν οι κορυφαίοι αθλητές της σεζόν. Κορυφαίος αθλητής της σεζόν στους άνδρες αναδείχθηκε ο Μο Φάρα (Βρετανία) χρυσός σε 5.000 μ. και 10.000 στο Λονδίνο και στις γυναίκες η συμπατριώτισσα του Τζέσικα Ένις, πρώτη στο έπταθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ως ανερχόμενα αστέρια θα τιμηθούν ο Πάβελ Μάσλακ (Πολωνία), πρωταθλητής στα 400 μ. και η Σουηδέζα άλτρια του επί κοντώ Αντζέλικα Μπένγκτσον.

Το πρόγραμμα του 4ημέρου ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωί με τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Μεσογειακής Ενωσης, μέλος της οποίας είναι ο Παναγιώτης Δημάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα