ΤΣΣΚΑ Μ. | Τεόντοσιτς: "Ούτε σε 30 χρόνια τέτοια ήττα"

Λίγες ώρες πριν βρεθεί ξανά στα παρκέ της Ευρωλίγκας, ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για τον περσινό χαμένο τελικό στην διοργάνωση και απάντησε σε όσους τους χρεώνουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για εκείνη την ήττα.

Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ μίλησε στο ρωσικό Sports.ru και αρχικά για τον χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό, είπε: "Από τη μία πλευρά είναι πάρα πολύ απογοητευτικό. Για εμάς ήταν μία απίστευτη αποτυχία. Ήταν επώδυνη ήττα. Από την άλλη νομίζω

ότι μας δίδαξε ένα πράγμα, ότι αν έρθουμε σε παρόμοια κατάσταση θα κάνουμε αντιμετωπίσουμε διαφορετικά την κατάσταση. Ελπίζω να έρθει κάτι θετικό από αυτή την εμπειρία.

Πιστεύω ότι τα επόμενα 30 χρόνια καμία ομάδα δε θα χάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας όπως εμείς. Επιστρέψαμε από το ημίχρονο, νομίζοντας πως έχει γίνει η δουλειά. Πανηγυρίσαμε νωρίτερα. Μεγάλο σφάλμα, κάναμε κακές επιλογές και η ήττα ήταν φυσικό να έρθει".

Τέλος για όσους τον κατηγόρησαν δήλωσε: "Φυσικό είναι, όλο το παιχνίδι ξεκινά από τον πλέι μέικερ. Αν κάποιος θέλει να με κατηγορήσει γι΄ αυτή την ήττα, δεν μπορώ να μη δεχτώ την κριτική".

Keywords
Τυχαία Θέματα