ΑΠΟΕΛ: Τις μαϊμούδες να τις κάνουν σπίτι τους

20:03 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

Τα ρατσιστικά συνθήματα μερίδας οπαδών του ΑΠΟΕΛ προς τον Μικαέλ Ποτέ της Ομόνοιας, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της διοίκησης των πρωταθλητών Κύπρου.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, τόνισε: «Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να πήγε στην Ευρώπη

και να έκανε ευρωπαϊκά ταξίδια, όμως καταδικάζουμε την ενέργεια των οπαδών του. Καμιά μαϊμού δεν υπήρχε στο γήπεδο. Να πάνε σπίτι τους να κάνουν τις μαϊμούδες. 15.000 έκαναν την μαϊμού».

Το συγκεκριμένο επεισόδιο άρχισε μετά από μία χαμένη ευκαιρία του Ποτέ μπροστά από την εξέδρα των οργανωμένων φίλων του ΑΠΟΕΛ. Μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ φώναξε τα γνωστά ρατσιστικά συνθήματα.
Ο ποδοσφαιριστής από το Μπενίν αντέδρασε παριστάνοντας τη μαϊμού με τη κίνηση των χεριών του, χειροκρότησε προς την εξέδρα των πορτοκαλί και τιμωρήθηκε από τον διαιτητή, Δημήτρη Μασιά.
Ακολούθως, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομόνοιας αναφέρθηκε και έμμεσα και στην διαιτησία. «Όπως πάντα τελειώνουμε τα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ με 10 ποδοσφαιριστές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα