Απόδραση με ποιότητα και Κασίγιας

23:40 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 15η αγωνιστική

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Μεντιτερανέο

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε στην έδρα της Αλμερία αλλά χάρη στην ποιότητα της και τον Κασίγιας πήρε τη νίκη με 3-1. Η Ρεάλ είχε δοκάρι στο 13' με τον Κρόος και στο 34' άνοιξε το σκορ όταν ο Ίσκο "χόρεψε" την άμυνα των γηπεδούχων και με εκπληκτικό σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα

στα δίχτυα. Η Αλμερία όμως είχε την απάντηση καθώς στο 39' ο Βέρθα με απευθείας σουτ από 25 μέτρα πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα και έκανε το 1-1. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ καθώς στο 42 ο Μπέιλ "απογειώθηκε" και με όμορφη κεφαλιά έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Ρεάλ. Στο 61' η Αλμερία κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαρσέλο στον Έντγκαρ. Ο Βέρθα το εκτέλεσε με τον Κασίγιας να αποκρούει. Τελικά τη νίκη της Ρεάλ σφράγισε ο συνήθης ύποπτος στο 81'. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από ωραίο συνδυασμό έκανε το 1-3. Ο Πορτογάλος σκόραρε και στο 89' για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρουμπέν, Μίτσελ, Σίμο, Τσουχίγιο, Βέλεθ, Βέρθα, Τόμας, Έντγκαρ, Ντουμπαρμπιέρ (69'Ζονγκό), Σοριάνο (64' Ουέλινγκτον), Χέμεντ.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Ιγιαρεμέντι, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Μπενζεμά (85'Κοεντράο), Κριστιάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα