Σαρώνει τα πάντα η Ρεάλ

19:00 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΑΓΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Συνεχίζει ακάθεκτο το τρένο της Ρεάλ, που κέρδισε και τη Μάλαγα με 2-1 και παραμένει στην κορυφή.

Στο 10ο λεπτό ο Καμενί απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ράμος, όπως έκανε και στο 13' σε σουτ του Μπέιλ, αλλά στο 18' ο Ρονάλντο έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά κι έβγαλε τη σέντρα με τον Μπενζεμά από κοντά να γράφει το 1-0. Στο 43ο λεπτό η Μάλαγα άγγιξε το γκολ καθώς ο Ντούντα

σημάδεψε το δοκάρι του Κασίγιας.

Στο 56ο λεπτό ο Καμενί είπε όχι σε σουτ του Ίσκο, όπως έκανε και ο Κασίγιας σε προσπάθεια του Σάντα Κρους και τελικά στο 84ο λεπτό ο Μπέιλ έκανε το 2-0. Στο 86ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ίσκο και στις καθυστερήσεις η Μάλαγα μείωσε με τον Σάντα Κρους.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροζάλες, Σάντσεθ (68' Ανχελέρι), Ουέλιγκτον, Μποκά, Ρέθιο (78' Ανιόρ), Ντάρντερ, Ντούντα (65' Χόρτα), Σάμουελ, Καστιγιέχο, Σάντα Κρους.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ (86' Βαράν), Μαρσέλο, Πέπε, Ράμος, Κρόος, Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες, Μπενζεμά (74' Ιγιαραμένδι), Μπέιλ (89' Τσικαρίτο), Ρονάλντο.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 2-1
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Εσπανιόλ που επικράτησε με 2-1 της Λεβάντε.

Η Λεβάντε μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12ο λεπτό ο Μοράλες αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0, αλλά στο 19' Ο Καϊσέδο με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 35ο λεπτό οι Καταλανοί πήραν κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Γκαρθία.

Στο 47ο λεπτό ο Ίβανσιτζ δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, ενώ στο 60' ο Μοράλες έχασε μεγάλη ευκαιρία.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Κολότο, Αρμπίγια, Μπέιλι, Φουέντες, Κάνιας, Σάντσεθ, Σεβίγια (68' Άλβαρο), Βάσκεθ (86' Αμπραχάμ), Γκαρθία, Καϊσέδο (79' Στουάνι).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρινιο, Λόπεθ, Βύντρα, Καράμπελας (46' Τόνιο), Ναβάρο, Σισοκό (70' Σιμάο), Ντιόπ, Μοράλες, Κασαδέσους, Ίβανσιτζ (73' Ελ Ζαρ), Μπαράλ

ΧΕΤΑΦΕ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1-2
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρεθ

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Μπιλμπάο με 2-1 μέσα στην έδρα της Χετάφε.

Στο 16ο λεπτό ο Αντούριθ αστόχησε από καλή θέση ενώ στο 27' ο Γουαΐτα είπε όχι σε προσπάθεια του Μπενιάτ, ενώ στο 31' ξανά ο κίπερ της Χετάφε, απέκρουσε την κεφαλιά του Αντούριθ. Τελικά στο 36ο λεπτό οι Βάσκοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Μπενιάτ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σαν Χοσέ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε τα 1-0.

Στο 50ο λεπτό ο Ιραϊθόθ είπε όχι σε γυριστό του Μπαμπά, ενώ στο 79' ο τερματοφύλακας της Μπιλμπάο απέκρουσε και το σουτ του Λαφίτα. Η Μπιλμπαό πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μπενιάτ στο 90ο λεπτο και στις καθυστερήσεις η Χετάφε μείωσε με τον Λαφίτα

ΧΕΤΑΦΕ: Γουαΐτα, Αρόγιο, Νάλδο, Βελάσκεθ, Εσκουδέρο, Μίτσελ, Λασέν, Σαμίρ (53' Λαφίτα), Κάστρο (58' Χινεστρόθα), Σαράμπια, Μπαμπά (71' Λεόν)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Σαν Χοσέ, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ρίκο (73' Γουρπέγι), Ιτουράσπε, Μπενιάτ, Λόπεθ (66' Γκόμεθ), Μουνιαίν, Αντούριθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα