«Τρίποντο» και στην κακή της μέρα

18:51 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΝΟΒΕΡΟ: 4-3
Γήπεδο: Wirsol Rhein Neckar Arena

Γκολ έβρεξε στην «Wirsol Rhein Neckar Arena», όπου η Χοφενχάιμ κέρδισε με 4-3 το Ανόβερο

Η Χοφενχάιμ ήταν κυρίαρχος του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και στο 20' ο Σβέγκλερ με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 37ο λεπτό ο Φόλαντ μετά από λάθος του Σουλτζ, έκανε το 2-0. Ωστόσο στο 41ο λεπτό το Ανόβερο αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με τον Στιντλ.

Το Ανόβερο μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Χοσελού

έφερε στα ίσα το σκορ, αλλά στο 59' ο Πολάνκσι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Χοφενχάιμ. Μάλιστα στο 63ο λεπτό ο Σϊλε έκανε το 4-2. Το μόνο που κατάφερε το Ανόβερο ήταν να μειώσει στο 86ο λεπτό με το δεύτερο γκολ του Στιντλ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Μπεκ, Σούλε, Μπίτσακσιτς, Κιμ, Σβέγκλερ (Στρομπλ), Πολάνσκι, Βόλαντ, Ζούμπερ (61' Ελιονούσι), Φιρμίνο, Σκίπλοκ (81' Ρούντι)

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι (46' Πριμπ), Μαρσέλο, Σουλτζ, Άλμπορνοζ, Σμίντεμπαχ (84' Σόμπιεζ), Γκουλσελάμ, Μπριάντ (75'Μπιτενκούρ), Κιγιοτάκε, Στιντλ, Χοσέλου

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Olympiastadion

Μια κακή, στο δεύτερο ημίχρονο, Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Βερολίνο επικρατώντας της Χέρτα με 1-0. Ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη των νταμπλούχων Γερμανίας κόντρα στην Χέρτα Βερολίνου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο τρίτο λεπτό έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 27' η Μπάγερν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Μίλερ πάτησε ωραία την μπάλα στον Άριεν Ρόμπεν και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή την έστειλε στα δίχτυα. Ήταν το έβδομο γκολ σε έξι αγώνες κόντρα στη Χέρτα για τον Ολλανδό εξτρέμ που σκόραρε μακριά από την "Allianz Arena" για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2013.
Στο πρώτο ημίχρονο η Χέρτα Βερολίνου δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια αλλά στο δεύτερο το σκηνικό άλλαξε. Στο 61' ο Στόκερ μπήκε μόνος από τα αριστερά, άργησε να γυρίσει τη μπάλα που κατέληξε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης, ο Χοσογκάι πέτυχε γκολ το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη ευκαιρία της Μπάγερν Μονάχου στην επανάληψη ήρθε στο 72ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι να πλασάρει άουτ. Στο 83' νέα ευκαιρία για τον Πολωνό ο οποίος αφού προσποιήθηκε στον Μπρουκς βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Κραφτ αλλά νικήθηκε. Στο τελευταίο πεντάλεπτο η Χέρτα πίεσε για την ισοφάριση και στο 86ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα φτάνει στον Μπρουκς που κάνει την προσποίηση στον Μπόατενγκ, βρίσκεται απέναντι από την εστία αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
Η τελευταία καλή στιγμή ανήκει στη Μπάγερν Μονάχου με τον Σβαϊνστάιγκερ να βρίσκει τον Λεβαντόφσκι αλλά εκείνος σε ακόμα ένα τετ α τετ με τον Κραφτ θα νικηθεί.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Ντζενγκ, Χέγκελερ, Μπρουκς, Σουλτζ, Χοσογκάι, Σκιέλμπρεντ, Μπέερενς, Μπεν Χατίρα (61' Καλού), Στόκερ (76' Χαραγκούσι), Σίμπερ (61' Σίμπερ)
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Γκέτσε (66' Ρόντε), Ριμπερί, Ρόμπεν, Μίλερ (80' Σβαϊνστάιγκερ), Λεβαντόφσκι

ΣΑΛΚΕ-ΜΑΪΝΤΣ 4-1
ΓΗΠΕΔΟ: VELTINS ARENA

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλας Γιαν Χούντελααρ, η Σάλκε διατήρησε το αήττητο εντός έδρας κερδίζοντας 4-1 τη Μάιντς. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Ουτσίντα έβγαλε μπαλιά πίσω από τη σέντρα, ο Τσούπο Μότινγκ με κεφαλιά βρήκε τον Ολλανδό φορ που με τη μία πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.
Στο 25' ο Μέιερ από το σημείο του πέναλτι βρήκε τον Χούντελααρ που με αριστερό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Κάριους για το 2-0 της Σάλκε με τη Μάιντς να καταφέρνει να ξαναμπεί στο παιχνίδι πριν το ημίχρονο. Στο 44ο λεπτό ο Αλαγκούι από τα αριστερά βγάζει τη σέντρα, η μπάλα φτάνει στον Μπροσίνσκι που σουτάρει, ο Φέρμαν διώχνει και στην επαναφορά ο Οκαζάκι σκοράρει για το 2-1. Στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό ο Χούντελααρ από εκτελεστής έγινε δημιουργός καθώς βρήκε τον Μπαρνέτα που με δεξί σουτ έξω από τη περιοχή έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Χούντελααρ που σημείωσε χατ τρικ, έβδομο γκολ στο πρωτάθλημα, παίρνοντας την μπάλα από τον Τσούπο Μότινγκ στο 61ο λεπτό. Π
Πλέον η Μάιντς συμπληρώνει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Ουτσίντα, Νοϊστεντερ, Χέβεντες, Αόγκο, Χόγκερ, Κίρχοφ (45' Μπαρνέτα), Τσούπο Μότινγκ, Φουχς (90' Κλέμενς), Μέιερ (80' Σανέ), Χούντελααρ
ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Μπροσίνσκι, Μπελ, Φολσέιντ, Γκονζάλο, Ντίαζ (63' Ντίαζ), Γκέις, Χο Παρκ (76' Σότο), Για Κο, Αλαγκούι (59' Σαμπέριο), Οκαζάκι

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: WESER STADION

Όσα γκολ είχε βάλει στις δυο προηγούμενες νίκες της, η Βέρντερ Βρέμης τα έβαλε σήμερα κερδίζοντας 4-0 τη Πάντερμπορν, αποτέλεσμα που την απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Γιουνούζοβιτς κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης από εκτέλεση φάουλ, ο Γιουνούζοβιτς σημαδεύει το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ντέιβι Σέλκε με κεφαλιά κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Πριν προλάβει η Πάντερμπορν να συνέλθει, δέχτηκε τρίτο γκολ δυο λεπτά αργότερα. Στο 50' ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ο Κρούσε, διώχνει με γροθιές, η μπάλα στρώνεται στον Φιν Μπάρτελς που σουτάρει με το δεξί κάνοντας το 3-0. Το εφιαλτικό βράδυ για τη Πάντερμπορν ολοκληρώθηκε στο 80ο λεπτό με τον Σέλκε να εκμεταλλεύεται λάθος του αμυντικού, να δίνει στον Λέβεντ Αγισίτσεκ που με δεξί σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Γκεμπρέ Σελασιέ, Πρεντλ, Γκάλβεζ (84' Καλντιρόλα), Στέρνμπεργκ, Κρόος, Μπάρτελς, Γιουνούζοβιτς, Αγισίτσεκ (83' Εγκεστάιν), Σέλκε, Χαΐροβιτς (68' Μακιάντι)
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούσε, Χέινλοθ, Στρόντιεκ, Ράφα, Χάρτχερζ, Ζίγκλερ (45' Κούτσκε), Κοτς, Μπάκαλορζ, Βράντσιτς (57' Ρουπ), Στόπελκαμπ (73' Μέχα), Κατσούνγκα

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΚΟΛΩΝΙΑ 5-1
ΓΗΠΕΔΟ: BAY ARENA

Τα... σπασμένα της ήττας από τη Μονακό, μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, πλήρωσε η Κολωνία με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να επικρατεί με 5-1. Μόλις στο τέταρτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λέμαν, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Λένο.
Στο 26' ο Χακάν Τσαλχάνογλου εκτέλεσε φάουλ, ο Χορν δεν συγκρατεί την μπάλα και ο Μπελαραμπί τη σπρώχνει στα δίχτυα και φέρνει το ματς στα ίσια. Η Λεβερκούζεν πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ στην επανάληψη με τον Χακάν Τσαλχάνογλου να εκτελεί φάουλ αφήνοντας άγαλμα τον Χορν για το 2-1 στο 61ο λεπτό.
Στο 79ο λεπτό ο Μπελαραμπί από τα δεξιά κάνει ωραία προσπάθεια, δίνει στον Μιν Σον στο σημείο του πέναλτι, εκείνος βρίσκει στα αριστερά τον Γιόσιπ Ντρμιτς που νικά τον τερματοφύλακα για το 3-1. Ο Ελβετός στράικερ στο 88΄θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1 όταν ο Γκονζάλο Κάστρο θα επιχειρήσει σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει και θα στρωθεί στον Ντρμιτς που με μονοκόματο σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Μπελαραμπί με το δεύτερο προσωπικό του γκολ θα διαμορφώσει το τελικό 5-1 για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Γεντβάζ, Σπάχιτς, Μπένις, Κάστρο, Μπέντερ (67' Ρόλφες), Μπελαραμπί, Μιν Σον, Τσαλχάνογλου (83' Κρούσε), Κίσλινγκ (45' Ντρμιτς)
ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Μπρέτσκο (69' Οσάκο), Μάροχ (78' Φίνε), Μαβράχ, Ουίμερ, Χέκτορ, Φογκτ, Λέμαν, Ολκόφσκι, Σβέντο (57' Πέστκο), Ουγιάχ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: SGL ARENA

Με ανατροπή, η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να φτάσει σε 3η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές επικρατώντας του Αμβούργου με 3-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν όταν ο Ρούντνεβς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής βρήκε τον Φαν Ντερ Φάαρτ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Ωστόσο, η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό όταν από εκτέλεση φάουλ ο Ντούρντιτζ στη προσπάθεια του να πάρει τη κεφαλιά, έστρωσε τη μπάλα στον Άλτιντοπ που σε κενή εστία πλάσαρε για το 1-1. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Μπάμπα από τα αριστερά έβγαλε σέντρα και ο Μπομπαντίγια με προβολή έκανε το 2-1 για την Άουγκσμπουργκ.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό ο Πολ Φερχάεγκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μάνινγκερ, Φερχάεγκ, Κάλσεν Μπράκερ, Κλαβάν, Μπαμπά, Μπάιερ, Μπομπαντίγια (89' Εσβάιν), Φέλνερ, Άλτιντοπ (85' Χονγκ Χο), Βέρνερ, Μάταβζ (12' Ντούρντιτς)
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Γκοτς, Ντζουρού, Βέστερμαν (35' Κλέμπερ), Όστρολεκ, Μπεχράμι, Φαν Ντερ Φάαρτ (75' Γκριν), Μάρκος, Γκουαϊντά, Μίλερ (71' Λασόγκα), Ρούντνεβς

Keywords
Τυχαία Θέματα