Από επιθετικός... τερματοφύλακας

11:04 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

Δέκα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού με την Κιέβο για το Κύπελλο Ιταλίας, ο τερματοφύλακας της Ίντερ, Αντρέα Καστελάτσι τραυματίστηκε με τον Αντρέα Στραματσιόνι να έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές και έτσι ο Ροντρίγκο Παλάσιο φόρεσε τα γάντια και κάθισε κάτω από τα δοκάρια της Ίντερ πραγματοποιώντας μάλιστα και μια πολύ όμορφη επέμβαση κρατώντας το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: "Όταν τραυματίστηκε ο Καστελάτσι, προσφέρθηκε ο Κίβου να καθίσει στο τέρμα. Ο Στραματσιόνι, όμως, ήθελε έναν από εμένα

ή τον Άλβαρες για αντικαταστάτη του τερματοφύλακα. Κάποιες φορές παίζοντας με φίλους, έχω αγωνιστεί στο τέρμα, οπότε επέλεξα να πάω εγώ κάτω από τα δοκάρια".
Για την πολύ καλή επέμβαση που έκανε, ο Παλάσιο δήλωσε: "Ήμουν τυχερός, αφού βρισκόμουν κοντά στην τροχιά της μπάλας. Έπρεπε όμως να σώσω την ομάδα αφού πριν είχα χάσει δυο κλασικές ευκαιρίες. Με αυτό τον τρόπο έκανα... απόσβεση των χαμένων ευκαιριών μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα