ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Φήμες για ανταλλαγή Πάνκο-Γκιστ!

Ο Παναθηναϊκός βγήκε εκ νέου στην αγορά και αναζητά έναν σέντερ, ωστόσο προέκυψε ακόμη ένα θέμα και μάλιστα... δυνατό! Οπως αναφέρει το eurohoops.net, οι "πράσινοι" εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της ανταλλαγής του Αντι Πάνκο με τον Τζέιμς Γκιστ της Μάλαγα!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Αργύρης Πεδουλάκης προσδοκούσε περισσότερα από τον MVP

της περσινής ACB, Αντι Πάνκο, ενώ αντίστοιχα ο Γιασμίν Ρέπεσα είναι απογοητευμένος από την εικόνα του Γκιστ, όπως έχει δηλώσει εξάλλου εδώ και καιρό...

Συν τοις άλλοις, ο Τύπος της Ανδαλουσίας αναφέρει εδώ και μέρες ότι ο Αμερικάνος φόργουορντ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μάλαγα...

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι η Μάλαγα είχε πολύ ψηλά στη λίστα της τον Αντι Πάνκο, ενώ και ο Αργύρης Πεδουλάκης επιθυμούσε διακαώς τον Τζέιμς Γκιστ! Αν προστεθεί το ότι το κόστος συμβολαίων των δύο παικτών είναι... "ίσα βάρκα, ίσα πανιά" -πράγμα που σημαίνει ότι καμία ομάδα δεν θα βγει οικονομικά "ριγμένη"- Παναθηναϊκός και Μάλαγα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι κοντά σε συμφωνία για την ανταλλαγή!

Και φυσικά ό,τι είναι να γίνει.. θα γίνει άμεσα, μιας και η διορία των μεταγραφών λήγει πριν από την έναρξη του Top-16, οπότε αναμένονται εξελίξεις!

Βέβαια, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκιστ το καλοκαίρι δήλωνε με νόημα ότι "το ισπανικό πρωτάθλημα δεν συγκρίνεται με το ελληνικό..."!

Keywords
Τυχαία Θέματα