Αντσελότι: Μονάδες υπάρχουν αλλά το σύνολο...

12:22 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με φιλοδοξίες ξεκινά την νέα σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τις μεταγραφές των Λαβέτσι, Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα μεταξύ άλλων με τον Κάρλο Αντσελότι να παραδέχεται πως η ομάδα έχει καλές μονάδες αλλά το σύνολο δεν φτιάχνεται από την μια μέρα στην άλλη. Παράλληλα σημείωσε την ανάγκη να δουλέψει πάνω στον τομέα της ψυχολογίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο προπονητής της Παρί Σεν

Ζερμέν τόνισε: "Ξοδέψαμε πολλά για μεταγραφές και για αυτό μας θεωρούν φαβορί για το πρωτάθλημα. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και χρόνος για να φτιάξεις μια καλή ομάδα. Οι μονάδες υπάρχουν, αλλά το σύνολο δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη. Πρέπει πρώτα από όλα να δουλέψουμε στην ψυχολογία και μετά στην τακτική, όπου είμαστε ακόμα πίσω. Αλλά είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά, για αυτό είμαι εδώ εξάλλου".
Την εφετινή σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ συμμετέχοντας στον πρώτο όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει Πόρτο, Ντιναμό Κιέβου, Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Αντσελότι να απαντά σε όσους λένε πως η ομάδα του είναι εκ των φαβορί για να κατακτήσουν την διοργάνωση: "Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα φαβορί. Αν και οι Καταλανοί δεν είναι ισχυροί όπως τις άλλες χρονιές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τον όμιλο και μετά βλέπουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα