«Θα μας λείψει σε όλους ο Ντελ Πιέρο»

11:53 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

Από χθες ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είναι και επίσημα παίκτης της Σίδνεϊ με τον Αλέσιο Τακινάρντι να υποστηρίζει πως ο διεθνής επιθετικός θα λείψει όχι μόνο στην Γιουβέντους αλλά και στους φίλους του καλού ποδοσφαίρου με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να υποστηρίζει πως δεν ήξερε τίποτα για την απόφαση του πρώην συμπαίκτη του στην Γιουβέντους.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sport 24" ο Τακινάρντι θέλησε να δώσει τις ευχές του στον Ντελ Πιέρο για την νέα

σελίδα στην καριέρα του: "Εύχομαι τα καλύτερα στον Άλεξ. Θα μας λείψει, όχι μόνο στην Γιουβέντους, αλλά σε όλους τους φίλους του καλού ποδοσφαίρου".
Για την απόφαση του Ιταλού επιθετικού, ο Τακινάρντι δήλωσε: "Μιλούσαμε συχνά με τον Άλεξ, αλλά το μόνο που γνώριζα ήταν για μια πρόταση ισπανικής ομάδας, που όμως δεν προχώρησε. Οι προτάσεις που είχε από την Ιταλία απορρίφθηκαν αμέσως, αφού ο Άλεξ δεν ήθελε να παίξει αντίπαλος της Γιουβέντους. Το είχε δηλώσει και το έκανε, δεν μπορούσε να φορέσει άλλη φανέλα από την ασπρόμαυρη. Με αιφνιδίασε η απόφαση του. Περίμενα να πάει σε ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανώς να ήλπιζε σε καλύτερες προτάσεις από την Ευρώπη. Για την Ιταλία το είχε ξεκαθαρίσει. Αλλά έτσι είναι ο Άλεξ. Έχει πάθος και είναι ρομαντικός, για αυτό επέλεξε να πάει εκεί όπου τον έκαναν να αισθάνεται σημαντικός. Αν και για να είμαι ειλικρινής, το ποδόσφαιρο μακριά από την Ευρώπη χάνει σε γοητεία και δυναμική".

Keywords
Τυχαία Θέματα