Άντεξε ο Πλατανίας

19:18 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 17η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Κομοτηνής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Μήτσιος

Ο Πλατανιάς άντεξε την πίεση του Πανθρακικού και έφυγε με βαθμό από την Κομοτηνή παίρνοντας ισοπαλία, 1-1. Καλύτερη η Ακριτική ομάδα έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το ματς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά

και στο 10' απείλησαν με σουτ του Μπαϊκαρά. Δύο λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος έκανε το πλασέ αλλά ο Κηπουρός έδιωξε. Στο 35' η ομάδα της Κομοτηνής έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν μετά το γύρισμα του Μίνγκα ο Μουνάφο μόνος μέσα στη μικρή περιοχή έπιασε αέρα και στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πλατανιάς είχε μια φάση στο 37' όταν ο Αναστασάκος σούταρε από πλάγια θέση με τον Βρονταρά να μπλοκάρει.

Μόλις στο 51' στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Χανίων πάγωσε το γήπεδο όταν ο Αναστασάκος έκλεψε την μπάλα, έκοψε τον Ναζλίδη ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν. Στο 63' είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Λουσέρο ενώ τρία λεπτά μετά ο Μίνγκας βγήκε τετ α τετ με τον Κηπουρό αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ. Δευτερόλεπτά αργότερα όμως η ισοφάριση ήρθε όταν μετά την κεφαλιά του Τζάνη ο Παπαδόπουλος από κοντά έκανε το 1-1. Η πίεση συνεχίστηκε με τον Κοντογουλίδη να πιάνει την κεφαλιά στο 81' και τον Κηπουρό να διώχνει. Πέντε λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος βγήκε μόνος του με τον Κηπουρό αλλά πλάσαρε άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Στάθης 59'Κοντογουλίδης, Καστσελάν, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μίγκας, Λουσέρο (85'Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης (84'Κανακούδης), Τζανής, Ντόε (74'Γκονσάλες), Κάλαϊζιτς, Τετέ (91'Μαραγκουδάκης), Δέντσας, Αναστασάκος, Ναζλίδης, Ουντότζι

Keywords
Τυχαία Θέματα