Τιμή σε Σαμαρά

19:07 12/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω...Συζητήθηκε διεξοδικά ο τρόπος με τον οποίο η ΕΟΠΕ και το ελληνικό βόλεϊ θα τιμήσουν τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Εκτιμώντας τη διάθεση που εκφράστηκε από όλους τους φορείς του αθλήματος και όχι μόνο να τιμήσουν τον εκλιπόντα αποφασίστηκε

να πραγματοποιηθεί άμεσα σύσκεψη με τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να υπάρξει συντονισμός και να αποδοθούν τιμές στον σπουδαίο αυτό αθλητή όπως του αρμόζει, χωρίς να μειώνεται το κύρος και το μέγεθος της προσφοράς του.

Εν όψει του προγραμματισμού της προσεχούς Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα οριστεί στην επόμενη συνεδρίαση, καλούνται οι φορείς του αθλήματος, οι Ενώσεις και τα σωματεία να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για αλλαγές στους κανονισμούς της ΕΟΠΕ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Ολοκληρώθηκαν οι χορηγικές συμφωνίες της Ομοσπονδίας με τις εταιρείες Allou Fun Park, Pizza Fan και Speed Courier.

Επικυρώθηκε η απόφαση του προηγούμενου ΔΣ για μη συμμετοχή των εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών στο European League, αφού δεν απέδωσε καρπούς η προσπάθεια για την εξεύρεση επαρκών πόρων. Η απόφαση λήφθηκε σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές και αφού λήφθηκαν υπόψιν εκτός από τα οικονομικά δεδομένα και οι κύριοι στόχοι των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Ο Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών Ομάδων, Περικλής Μπακοδήμος θα εκπροσωπήσει την ΕΟΠΕ στην κλήρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου στο Βελιγράδι.

Στη Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Ένωσης που θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου στα Σκόπια, την ΕΟΠΕ θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, το μέλος του ΔΣ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου και ο Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών Ομάδων, Περικλής Μπακοδήμος.

Η διοργάνωση του All Star Day γυναικών θα φιλοξενηθεί στην Ηγουμενίτσα το διάστημα 15 έως 17 Φεβρουαρίου με την ακριβή ημερομηνία να ανακοινώνεται τις προσεχείς ημέρες.

Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των τελικών φάσεων (φάιναλ φορ) Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής, όπως και οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις διοργανώσεις, θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα