«Ανταγωνιστικοί στην Τούμπα»

16:56 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης τόνισε ότι οι Ακρίτες έχουν το δικαίωμα να παλέψουν στην Τούμπα. «Κρατήσαμε έναν μεγάλο κορμό παικτών από πέρυσι και θέλω να κάνουμε κάτι ανάλογα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν σε ό, τι αφορά στην τακτική και στη φυσική κατάσταση. Επίσης προστέθηκαν στο ρόστερ και πιο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές».

Ππάντα είναι στόχος μας το γκολ, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η νίκη είναι

ο στόχος, άρα πρέπει να βάζεις γκολ και να μην δεχτείς».

Για το ματς της πρεμιέρας στην Σούπερ Λίγκα με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Με απασχολεί η ομάδα μου κι όχι αν είναι πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε να χάσουμε πράγματα, αλλά να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Βασικός στόχος είναι να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα ζητήσει πράγματα στο γήπεδο. Αν έρθει κάποιο αποτέλεσμα, είναι ευπρόσδεκτο. Έχουμε το δικαίωμα να παλέψουμε και τη διάθεση να πάρουμε το καλύτερο».

Για τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Είναι αρκετά πιο επιθετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Επιτίθεται με πάρα πολλούς παίκτες, μια κι αυτό είναι στοιχείο του καινούργιου προπονητή που το έχει εμφυσήσει».

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Δώνη κι αν θέλει να του κάνει τη... ζημιά, δήλωσε: «Τον εκτιμώ ως προπονητή, αλλά κι ως άνθρωπο, μια κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θέλω, πάντως, να του κάνω τη... ζημιά (σ.σ.: γέλια), γιατί θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα