Ανεβαίνει η Κυριακοπούλου

21:39 14/7/2014 - Πηγή: AEK365

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά από δύο μήνες σε μια εποχή, που κανονικά θα έπρεπε να το κάνει σχεδόν κάθε εβδομάδα. Χρησιμοποίησε κοντάρια, τα οποία "είδε" για πρώτη φορά στη Γλασκώβη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η πρώτη εμφάνιση της Νικόλ Κυριακοπούλου μετά το ατύχημα στο Μάντσεστερ θα μπορούσε να χαρακτηριστική ικανοποιητική...από όλους, όχι όμως από την ίδια.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κατάφερα και επέστρεψα και μπήκα στον αγώνα μου στα 4,40 μ. με βροχή και αέρα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να

είχα ολοκληρώσει τον αγώνα μου με μια καλύτερη επίδοση», είπε η Κυριακοπούλου και συμπλήρωσε: «Ηταν η πρώτη μου επαφή με τα νέα κοντάρια, κάποια από τα οποία έπιασα για πρώτη φορά στη Γλασκώβη. Αυτό που χρειάζομαι είναι αγώνες, μέσα από τους οποίους θα βρω τον ρυθμό μου». Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κοιτάζει ήδη τις επόμενες εμφανίσεις της στο εξωτερικό. Η Κυριακοπούλου, με 4,63 μ., από το Diamond League της Ντόχας έχει την τρίτη επίδοση στην Ευρώπη και παρά τα προβλήματα, τα οποία κλήθηκε να ξεπεράσει αναμένεται να είναι ανάμεσα στις αθλήτριες που θα διεκδικήσουν την διάκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα