Άνετα ο ΟΣΦΠ

22:21 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 τον ΟΦΗ με άνεση. Δύο γκολ ο Τζεμπούρ, από ένα οι Βλαχοδήμος και Παπάζογλου. Σοβαρά τα αμυντικά προβλήματα των Κρητικών που ξαναμπαίνουν στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία.

Το ματς

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ είχαν ένα σούπερ ξεκίνημα, δημιούργησαν 5 τελικές στα 15 πρώτα λεπτά, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7' με τον Τζιμπούρ και απειλήθηκαν

μονάχα σε 2-3 περιπτώσεις.
Ανοιχτό ήταν το ματς στο β' ημίχρονο και με τον Βιτώρο στο 57' να πιάνει ένα φαλτσαριστό σουτ και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.Όμως στο 69' ο Ολυμπιακός έφτασε στο δεύτερο γκολ, πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά του Βλαχοδήμου και σε σέντρα του Χολέμπας. Και στο 78' ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, μετά από κόντρα και την μπάλα να βρίσκει στον Τζιμπούρ και να καταλήγει στα δίχτυα.Οι γηπεδούχοι πλέον είχαν «παραδοθεί» και ο Ολυμπιακός έφτασε σε ακόμη ένα γκολ, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Παπάζογλου στο 86', ύστερα από κόρνερ του Ιμπαγάσα και κεφαλιά-πάσα του Σιόβα.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Ζαχαράκης (46' Βιτώρας), Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής (57' Μπανούσης), Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (79' Σιόβας), Φέισα, Βλαχοδήμος (73' Ιμπαγάσα), Μασάντο (67' Μανιάτης), Τζιμπούρ, Γκρέκο, Αμπντούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα