Αναστασιάδης: Αλίμονο σε όποιον πετάει στα σύννεφα

09:38 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης" φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και όχι ο ΠΑΟΚ όπως υποστήριξε ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος μίλησε με καλά λόγια για τη δουλειά του Μίτσελ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, στη NOVA για
- Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρώτον, γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Δεύτερον, γιατί εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, με τραυματισμούς, με κάποια παιδιά που έχουν αρκετή κόπωση και από το παιχνίδι της Κυριακής, επειδή είχαμε μικρό χρονικό διάστημα να παίξουμε ένα παιχνίδι με τον Πανθρακικό, συν ότι η ομάδα υπερέβαλε δυνάμεις και εαυτόν για να πάρει με τον Πανθρακικό ένα καλό αποτέλεσμα, δεν είχαμε δηλαδή ένα εύκολο απόγευμα. Όλα αυτά, κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι".
- Τον Ολυμπιακό και τις δυσκολίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ: "Παίζουμε με μια ομάδα που τα τελευταία πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αλίμονο στον καθένα από εμάς που θα πετάει στα σύννεφα και θα πει διάφορα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που είναι το φαβορί επειδή παίζει στην έδρα του, αφού και εμείς αν παίζαμε στην έδρα μας θα ήμασταν το φαβορί για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή φαβορί λοιπόν είναι ο Ολυμπιακός και πρέπει και εμείς να πάμε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι γίνεται και ό,τι πει η Παναγιά, δεν θα τρελαθούμε κιόλας".
- Τον Μίτσελ: "Δεν περίμενα να μιλήσω για τον Μίτσελ σήμερα. Εγώ είχα πει όταν πριν από ενάμιση χρόνο έγραφαν ότι θα φύγει, ότι έχετε ένα πολύ καλό προπονητή, αφήστε τον να δουλέψει και θα δείτε τα αποτελέσματα, μη βιαστείτε, γιατί όντως είναι ένας πολύ καλός προπονητής και τα αποτελέσματα το δείχνουν και μιλάνε από μόνα τους. Μιλάνε τα έργα, δε μιλάει αυτός".

Keywords
Τυχαία Θέματα