Preview 6ης αγωνιστικής

08:08 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (15:00, NOVASPORTS 2)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Κομοτηνής
Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πλατανιά και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για πρώτη φορά από τις 21 Σεπτεμβρίου όταν είχε κερδίσει 1-0 τον Πανιώνιο. Στόχος της ομάδας της Κομοτηνής είναι να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη μεριά, ο Πλατανιάς θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που τρέχει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός: Μεχία, Μπαϊκαρά, Αράμπα, Σερφά, Ντιγκινί, Ρομέου, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλάκος, Πέρεζ, Τζάνης, Λαδάκης, Χρήστου, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Κάσες και Οκάτσι.
Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ιτούα, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδης, Ντεντάκης, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσοντάκης, Τσουράκης και Φιγκέιρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15, NOVASPORTS 4)
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Μονόδρομος είναι η νίκη για τη Κέρκυρα καθώς έχει να κερδίσει πάνω από δυο μήνες, τελευταία φορά το "διπλό" στη Λιβαδειά, και στόχος της ομάδας είναι οι τρεις βαθμοί μιας και πλησιάζει επικίνδυνα προς τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Νίκης Βόλου, ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Κέρκυρα: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ομπράντοβιτς, Ρόχας, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Μαραγκός, Παρασκευαϊδης.
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιώπης, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Μ. Γκέζος, Μητρόπουλος, Γκίνης, Σμυρλής, Κολοβός, Μπούζας, Μασούρας, Γιάννου, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Φούντας, Οικονόμου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ (17:15, NOVASPORTS 2)
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Με στόχο τη 3η σερί νίκη, οι δυο προηγούμενες στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Βέροια με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να μην υπολογίζει στους Δημούτσο, Τσέναμο, Ταυλαρίδη και Κούρο που αποκλείστηκαν για διάφορους λόγους.
Η Βέροια, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, μετράει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και στο Περιστέρι θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί. Ο Γιώργος Γεωργιάδης αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Καταλά και Σεντρίκ

Οι αποστολές των δυο ομάδων:
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Νάστος, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Τάτος, Πίτου Γκαρσία, Αγκουαζί, Γεωργίου, Μπρίτο, Φάμπιο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Εγκουέμ, Παπάζογλου, Ούμπιντες.
Βέροια: Καντιμοίρης, Τσάβι Τόρες, Κάλι, Αμαραντίδης, Αραγονές, Βέρτζος, Μπράβο, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Βούκιτς και Κάμπορα.

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΚΑΛΛΟΝΗ (17:15, NOVASPORTS 6)
ΓΗΠΕΔΟ: SKODA XANTHI ARENA

Το νικηφόρο σερί που έχει στα Πηγάδια θέλει να συνεχίσει η Ξάνθη που υποδέχεται τη Καλλονή με το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελεί κριτήριο για την παραμονή του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.
Η Καλλονή συνεχίζει να κρατιέται ψηλά στη βαθμολογία, με τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, έχοντας τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, δυο γκολ παθητικό. Εν όψει του αγώνα στα Πηγάδια, στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων
Ξάνθη: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Ολιβέιρα, Κλέιτον, Ρούντι, Καπετάνος.
Καλλονή: Χογκ, Καμαρά, Κεϊτά, Αντέτζο, Μπαρέρα, Λεοζίνιο, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Βαλιός, Πιπίνης, Μανούσος, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Μίνγκας, Ναβάρο, Χουάνμα, Αλέξιτς, Στεφάνοβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15, NOVASPORTS 3)
ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

Με στόχο τις τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό με τον Γιάννη Πετράκη να αφήνει εκτός αποστολής τους Ντάσιο και Κρητικό για να τους ξεκουράσει.
Τρεις σερί ισοπαλίες, όλες με 0-0, και μια νίκη μετράει ο Λεβαδειακός τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Σάββας Παντελίδης πήρε στην αποστολή τον Πρόγιτς και άφησε εκτός τους Σάντσες και Πίντερ

Οι αποστολές των δυο ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναδάλες, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Μανιάς, Λίλα, Μπέριος, Γιάκος, Ακόστα, Ίλιτς, Τσάβεζ, Σαπαλίδης, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Γαρούφαλιάς.
Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τόμας, Κώτσιος, Πρόγιτς, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμεζ, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Μπορνταγκαράι και Σοτέλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (19:30, NOVASPORTS 1) ΓΗΠΕΔΟ: Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Με νίκη η ομάδα του Πειραιά θα βρεθεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός αποστολής τους Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβα και Διαμαντάκο. Δεν υπολογίζονται, επίσης, ο Γκαζαριάν, οι τραυματίες Ντουρμάζ και Γιαννούλης και ο ανέτοιμος Ολαϊτάν.
Ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει στη κορυφή για αυτό και ο ένας βαθμός θα τον αφήσει ικανοποιημένο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε εκτός αποστολής τον Γιώργο Τζαβέλλα, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, και τους ανέτοιμους Μακ και Μαντούρο. Κανονικά υπολογίζονται οι Αθανασιάδης, Τζιόλης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς και Μήτρογλου.
ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Γλύκος , Γκολάσα, Κίτσιου, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Ιτάνζ, Κουλούρης, Κάτσε, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα