Ανάσα για Πανθρακικό

18:10 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 6η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Κομοτηνής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ. Μαντάκης

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πανθρακικός που επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στην Κομοτηνή.

Η ομάδα των Χανίων μπήκε πολύ δυνατά. Είχε δοκάρι μόλις στο δεύτερο λεπτό μετά από κεφαλιά του Αγκιλέρα και στο 7' απείλησε με σουτ του Γκόμες.

Στο 17ο λεπτό όμως ήταν ο Πανθρακικός που σκόραρε όταν ο Ντιγκινί έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κάσες ενώ στο 27' ο Ολίμπα έδιωξε πολύ δύσκολα το σουτ του Λαδάκη. Ο Πλατανιάς στο 40 έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Γκόμες να πλασάρει άουτ εξ επαφής.

Οι Κρητικοί έμειναν με δέκα στο 59' όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ιτούα. Δύο λεπτά μετά ακυρώθηκε γκολ του Ντιγκινί για οφσάιντ. Στο 80' ο Πλατανιάς είδε και τον Αγκιλέρα να αποβάλλεται και ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζανής, Ντίγκινι, Κάσες (73'Οκάτσι), Σερφά, Εμποου, Τσουμάνης (68'Παπαγεωργίου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολίμπα, Δημήτρης, Ναζλίδης (79'Φιγκέιρα), Μπανανα, Μαχαμάτ, Νούνες, Γκόμες (67'Ζαραδούκας), Τσουράκης, Μενδρινός, Ιτούα. Αποστολόπουλος (71'Τόρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα