Μπουφόν: Κορυφαίος ο Μέσι, αλλά ο Ρονάλντο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα

17:02 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Απίστευτα καθοριστικός και επαγγελματίας είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και για αυτό αξίζει να πάρει φέτος τη "Χρυσή Μπάλα" όπως υποστήριξε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν που, πάντως, έσπευσε να προσθέσει πως συνολικά ο Λιονέλ Μέσι είναι κορυφαίος.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο αρχηγός της Γιουβέντους τόνισε: "Κατά τη γνώμη μου, θα πάρει το βραβείο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμα και αν δεν είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, ο παίκτης που είναι

στην καλύτερη φόρμα σε μια συγκεκριμένη στιγμή, πρέπει να επιβραβεύεται.
Ο Ρονάλντο, πέρα από το γεγονός ότι έχει κάνει μια υπέροχη καριέρα και διατηρείται σε υψηλό επίπεδο απόδοσης για πολύ καιρό, έχει κάνει κάτι το εξαιρετικό τα δυο τελευταία χρόνια και δικαιούται την αναγνώριση.
Λέγοντας αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος συνολικά, επειδή όταν είναι στο 100% είναι μεγαλείο να τον παρακολουθείς.
Δεν υπάρχει, ωστόσο, μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, παίζουν σε τόσο υψηλό επίπεδο ώστε όταν κάποιος πέφτει έστω και για λίγο, ο άλλος θα τον περάσει.
Και αυτό που έκανε φέτος ο Ρονάλντο ήταν υπέροχο να το βλέπεις. Απίστευτα καθοριστικός και επαγγελματίας".
Ο άλλος υποψήφιος για τη "Χρυσή Μπάλα" είναι ο Μάνουελ Νόιερ με τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους να εξηγεί γιατί δεν δίνει πολλές πιθανότητες στον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου: "Για να κερδίσει κάποιος τερματοφύλακας θα πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα. Τώρα δεν βραβεύεται ο πιο ικανός αλλά εκείνος που κέρδισε περισσότερους τίτλους έχοντας την πιο καθοριστική συμμετοχή. Ένας τερματοφύλακας θα έπρεπε να κατακτήσει το Μουντιάλ και να αποκρούσει πέναλτι στον τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα