Χ. Μακαρώνης: Για αυτό προσέφυγα στο ΣΤΕ κατά του νόμου για το γήπεδο της ΑΕΚ!

17:13 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Με το όνομα του και την φωτογραφία του, σε αντίθεση με άλλους που προσπάθησαν να κρυφτούν και απειλούν με μηνύσεις όσους γράφουν το όνομα τους, ο Χρήστος Μακαρώνης που έχει υπογράψει μαζί με άλλους 16 την προσφυγή κατά του νόμου για το γήπεδο της ΑΕΚ τοποθεταίται μέσω του aek365. Συγκεκριμένα ο κάτοικος Νέας Ιωνίας κύριος Μακαρώνης μας έστειλε την παρακάτω τοποθέτηση την οποία δημοσιεύουμε αφού πήραμε την άδεια του.

Αναλυτικά

η τοποθέτηση: Λέμε ΝΑΙ στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Λέμε ΟΧΙ στις αλλοιώσεις που προσπαθούν να γίνουν στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας
Με την καταγγελία μας, προσπαθούμε να διασώσουμε τον δασικό χαρακτήρα του Άλσους Νέας Φιλαδελφείας από οργανωμένες ή τυχαίες παρεμβάσεις που προσπαθούν να γίνουν από καλοθελητές με τη δημιουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ζητάμε να αντιμετωπιστεί το θέμα με σοβαρότητα και να μη αγνοηθεί μέσα από τις διαβεβαιώσεις που θέλουν ένα γήπεδο και δίπλα χωρίς όρους να γίνονται καταστροφικές παρεμβάσεις που δεν έχουν άμεση σχέση με αυτό αλλά σκοπεύουν να γίνουν εκμεταλλευόμενοι το διάστημα κατασκευής του και την αγάπη του κόσμου στην ΑΕΚ και σε ότι εκπροσωπεί αυτή για τον προσφυγικό Ελληνισμό.
Όσοι καλοθελητές προσπαθούν να κρύψουν τις προθέσεις μας ή να στρέψουν κατά του κόσμου της ΑΕΚ θα μας βρουν απέναντι και θα δώσουμε τα ονόματά τους στη δημοσιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα