Ανανέωσε o Κούρντι

21:55 13/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κούρντι έως τον Ιούνιο του 2016 προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Αμίρη Κούρντι, μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε στο panionios.gr: «Είμαι χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την πρόταση και την

τιμή που μου έκανε, καθώς και τους προπονητές μου για την εισήγησή τους. Πλέον το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες τους».

Ο Αμίρης Κούρντι μετράει ήδη 8 χρόνια παρουσίας στην ομάδα (καθώς έχει περάσει απ' όλες τις... τάξεις του συλλόγου) και πλέον στο τέλος του συμβολαίου του θα έχει κλείσει σχεδόν 12 χρόνια με τα "κυανέρυθρα". Οπως είναι φυσικό νοιώθει τον Πανιώνιο ως δεύτερο "σπίτι" του. «Θα μπορούσα να πω πως πλέον και μετά από τόσα χρόνια είναι και... πρώτο σπίτι μου ο Πανιώνιος, καθώς έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτόν», τονίζει ο ίδιος και συνεχίζει: «Πλέον αυτό που εύχομαι είναι να ζήσω με την ομάδα μου, πράγματα που δεν έχω ζήσει μέχρι στιγμής και να είναι κάθε χρονιά και καλύτερη από την προηγούμενη».

Τέλος για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ομως εμείς παίζουμε στην έδρα μας και με την βοήθεια του κόσμου μας, ΄θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και να πάρουμε τους βαθμούς, για να κλείσουμε και τις υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα για το 2012 με τον καλύτερο τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα