«Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά»

21:43 13/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, λόγω της κούρασης των ποδοσφαιριστών στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.«Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο βάλαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές για να τα δούμε και να ξέρουμε που βαδίζουμε και που μπορούμε να βασιστούμε. Είμαι ικανοποιημένος από μερικούς, απογοητευμένος από κάποιους. Δεν μπορώ να σας πω από ποιους. Το θετικό είναι ότι όσο είχαμε δυνάμεις κάναμε φάσεις πολύ πιο εύκολα απ' την περασμένη Κυριακή που σημαίνει ότι τα

παιδιά καταλαβαίνουν κάποια πράγματα που ζητάμε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Το αρνητικό είναι πως για ακόμα ένα παιχνίδι κάναμε 3 αναγκαστικές αλλαγές και μετά το 65΄ υπάρχουν 2-3 κουρασμένοι ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν απ' το παιχνίδι. Μια διαπίστωση πολύ άσχημη για μένα. Πάθαμε πολλές ζημιές, εγώ θέλω να κάνω πολλά περισσότερα πράγματα αλλά δεν μπορώ γιατί θα χάσουμε όλη την ομάδα».

Παράλληλα, υποστήριξε: «Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τη Βέροια μπορέσαμε και βάλαμε κάποια καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι αν μπορέσουμε και λειτουργήσουμε λίγο καλύτερα και να φτιάξουμε τη φυσική κατάσταση των παικτών, που έχει να κάνει και με τον τρόπο ζωής αλλά και με όλα τα άλλα... θα κάνουμε μια καλή ανατροπή στα δεδομένα της ομάδας. Βλέποντας το παιχνίδι σήμερα πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσω τα θετικά παρά τα αρνητικά».

Ακόμα, ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε: «Κυρίως υπεύθυνος για την απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο με τη Βέροια είμαι εγώ. Και θέλω να εξηγηθώ, πως για κάθε κακό αποτέλεσμα της ομάδας έχω εγώ το 95% της ευθύνης, ενώ, για κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι το αντίθετο. Οι εξηγήσεις είναι για να βοηθάνε και εμένα και αυτούς. Βλέποντας ξανά και ξανά το παιχνίδι πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Παναγιά. Μας έδωσε ένα πόντο ο οποίος στο δρόμο σίγουρα θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος».

Τέλος, ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε και για τα δημοσιεύματα για τον Αλέξη Μιχαήλ: «Η τελευταία ομάδα από την οποία θα πάρω ποδοσφαιριστή είναι η προηγούμενη που εργάστηκα και ανήκει ακόμα σε αυτή. Έχω τη καλύτερη σχέση με την ομάδα των Ιωαννίνων και δεν είναι σωστό να μπαίνω στη διαδικασία αυτή. Αν ο Μιχαήλ διωχθεί απ την ομάδα τότε μπορεί να ασχοληθώ, μη μου κάνετε ερωτήσεις με το δεδομένο ότι έρχεται ο Μιχαήλ στον Πλατανιά. Όπως δεν μου αρέσει να παίρνουν παίκτες από την ομάδα που δουλεύω έτσι απαγορεύεται να το κάνω κι εγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα