ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS

12:37 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Κύριε Βιντιάδη,
με το δικαίωμα που μας δίνει η αγάπη μας για την ΑΕΚ και τα πενήντα χρόνια λειτουργίας μας (παλαιότερος σύνδεσμος όλων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα ) θα θέλαμε να σας απευθύνουμε κάποιες σκέψεις μας με αφορμή το ενδιαφέρον σας να αναλάβετε τις τύχες της ομάδας μας.
Κύριε Βιντιάδη,
1. η ΑΕΚ επί σειρά ετών βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων που οι προθέσεις τους και οι πράξεις τους έχουν

δείξει οτι μόνο την Ιστορία αυτής της ομάδας δεν σεβάστηκαν.
2. όλοι τους κέρδισαν πολλά (χρήματα, φήμη κα) η ΑΕΚ έχασε τα πάντα.
3. η συνεχόμενη έλειψη ενός αποφασιστικού ηγέτη έδωσε το δικαίωμα σε κάθε \'\'περαστικό\'\' ,γραφικό ,καιροσκόπο να εκμεταλευθεί το καθετί υπάρχει στην ΑΕΚ.
Όνομα, Ιστορία, παίχτες, φιλάθλους και οτιδήποτε είχε χρώμα κιτρινόμαυρο.
4. η κατρακύλα η αγωνιστική δεν είναι ευθύνη των παιχτών είναι αποτέλεσμα της τεράστιας ηθικής κατρακύλας και ξεπεσμού που την έχουν οδηγήσει όσοι αποφασίζουν για την τύχη της όλα αυτά τα χρόνια.
5. την επόμενη μέρα, όποιος και αν αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ, θα πρέπει να απομακρύνει άμεσα οποιονδήποτε και οτιδήποτε θυμίζει την σάπια σημερινή ΑΕΚ και να χτίσει το οικοδόμημα από την αρχή.
6. το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό, θα καταλάβετε στην πορεία, εφόσον αναλάβετε τις τύχες της ΑΕΚ, οτι η προίκα που θα πάρετε στα χέρια σας και δεν είναι άλλη από τους εκατοντάδες χιλιάδες ΕΝΩΣΙΤΕΣ ,με τους κατάλληλους χειρισμούς θα σας δώσει τέτοια δύναμη ηθική και υλική που δεν μπορείτε με τίποτα ετούτη τη στιγμή να το φανταστείτε.
7. ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει μόνο να πιστέψει οτι αναλαμβάνει ένας άνθρωπος αξιοπρεπής με αγάπη ,σεβασμό και όραμα για την ομάδα της καρδιάς τους, τόσο απλά...
Κύριε Βιντιάδη,
εάν εκπροσωπείτε κάτι καινούργιο , υγιές και θέλετε να ξηλώσετε κάθετι σάπιο και αρρωστημένο στην πολύπαθη ΑΕΚ να είστε σίγουρος οτι όλοι μας θα βάλουμε πλάτη ,σε αντίθετη περίπτωση θα σας ζητήσουμε να αποχωρήσετε άμεσα γιατί αυτή η ομάδα δεν αντέχει και δεν της αξίζει άλλος εμπαιγμός.
Ευχόμαστε να μην είστε και εσείς άλλη μία \'\'φούσκα\'\' της Ελλάδας που βουλιάζει...

Υ.Γ. Παρ\'όλη την κρίση ο σύνδεσμος και η αίθουσα \'\'ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ\'\' είναι ανοικτή κάθε μέρα.

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΩΣΗ

Εσπερίδων 95 Καλλιθέα τηλ. 2109594135
Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 (DEFENDERS)

Keywords
Τυχαία Θέματα