Για τη μεταγραφή της τελευταία στιγμής πάει η ΑΕΚ

12:30 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Για το μεταγραφικό «μπαμ» της τελευταίας στιγμής πάει η ΑΕΚ. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη (31/1) και στην ΑΕΚ προσπαθούν να κάνουν την τελική τους κίνηση με τον Βίκτωρ Κλωναρίδη. Η συμφωνία με τη Λιλ ισχύει εδώ και μέρες, με τους Γάλλους να περιμένουν καιρό τώρα την Ενωση να βρει τα χρήματα προκειμένου

να δανειστεί τον Κλωναρίδη ως το καλοκαίρι. Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν σημαντικές επαφές προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για το δανεισμό του παίκτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη διοίκηση έχουν καταφέρει να ρίξουν λίγο την τιμή του δανεισμού του.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να έχουμε εξελίξεις, με τους διοικούντες να βρίσκουν τα χρήματα, καθώς οι επαφές (όχι με τον Φωτίου!) κορυφώνονται. Ακόμη βέβαια δεν είναι τίποτα σίγουρο. Προσπάθειες γίνονται, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, για το τελικό μεταγραφικό «μπαμ» της ΑΕΚ.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί πάντως το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κι άλλος παίκτης πλην του Κλωναρίδη... Όλα αυτά βέβαια εφόσον πάνε καλά οι συζητήσεις με άνθρωπο που προτίθεται να βάλει αυτά τα χρήματα, το όνομα του οποίου όμως δεν διαρρέουν, για την ώρα, από την ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα