Άλμα παραμονής η Κέρκυρα

19:11 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος

Με 2-0 επικράτησε της Καλλονής η Κέρκυρα

στο ΕΑΚ του νησιού και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Με δέκα παίκτες από το 33' οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν σε περιπέτειες.

Η Κέρκυρα είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά, αλλά η Καλλονή έχανε τις ευκαιρίες, πρώτα με τον Λεοζίνιο στο 5'και τον Καλτσά στο 16'. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τους «Φαίακες» πάντως να έχουν την πρωτοβουλία και την κατοχή.

Στο 33' ωστόσο ο ρέφερι Δασκαλόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αντέτζο της Καλλονής για φάουλ πάνω στον Μαρκόφσκι. Απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και εκτός από μία κεφαλιά του Ναγιάρ στο 44' δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση.

Παίζοντας και με παίκτη περισσότερο, η Κέρκυρα πίεσε και τελικά έφτασε στο γκολ, έστω και με πέναλτι. Ο Αναστασιάδης ανέτρεψε τον Ναγιάρ και ο Καϊκούτ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι στο 55'.

Μη μπορώντας η Καλλονή να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, η Κέρκυρα πέτυχε και δεύτερο γκολ, όντας καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Δράστης ο Ντιόγκο στο 77ο λεπτό.

Κάτι άλλο αξιόλογο δεν σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά μιας και είχαν κριθεί τα πάντα και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ναγιάρ, Καϊκούτ(69' Λεάλ), Γκαζαριάν(90' Κόντος), Μαρκόβσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Κουμπούτια, Φάμπιο

ΑΕΛ Καλλονής (Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς(79' Μίνγκας), Λεοζίνιο(38' Κριπιντίρης), Μανούσος, Ντελγκάδο, Πιπίνης(68' Πετρόπουλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα