«Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που θέλει όλη η πόλη»

19:06 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση των παικτών του στο ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός του Ολ. Βόλου τόνισε πως σε λίγο καιρό ο Βόλος θα καμαρώνει για αυτή την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου, μετά το 3-1 στο «EAK»:

«Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό

κομμάτι, θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο και τον Νίκο Παντέλη για τα αποδυτήρια που άφησαν στην ομάδα. Για το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν πολλά κομμάτια που με κάνουν χαρούμενο. Ένα από αυτά είναι η συγκέντρωση των παικτών μου σε όλα τα σημεία του αγώνα. Σε κάποια διαστήματα η ομάδα απέδωσε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά γι αυτό. Παίξαμε κάθετα και από τις πλευρές και είχαμε αρκετές τελικές. Αυτό που έχει μείνει είναι το επτάλεπτο μετά το 2-1 που μπήκε ο φόβος μέσα μας, αλλά θα δουλέψουμε και σε αυτό. Όταν μπαίνει ο φόβος πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος για να αντέξεις. Ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τα παιδιά και ο τρόπος που δουλεύουν με κάνουν αισιόδοξο, ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που θέλει η πόλη».

Για τα κενά που είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο: «Εγώ το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά. Θεωρώ ότι η Football League είναι μία δύσκολη κατηγορία, δεν παίζεις μόνος σου. Εγώ θεωρώ ευφυΐα των ποδοσφαιριστών να περιμένουν και να χτυπήσουν εκεί τον αντίπαλο. Εγώ δεν είδα κενά. Επιλογή δική μου ήταν και τα παιδιά ακολουθούν τις επιλογές μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα