Αλέγκρι: Η Γιουβέντους έχει ανάγκη τον Πίρλο

14:33 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι με τη Παλέρμο, σχολιάστηκε η κίνηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αγκαλιάσει τον Αντρέα Πίρλο μόλις ο έμπειρος μέσος έγινε αλλαγή με τον Αλέγκρι να σημειώνει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει ανάγκη τον Πίρλο.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Συνήθως όταν βγαίνουν οι παίκτες από το γήπεδο υπάρχει πάντα ένας χαιρετισμός. Ο Αντρέα είχε 65 καλά λεπτά, οι φίλαθλοι στις εξέδρες του το αναγνώρισαν αυτό, είναι εκπληκτικός.
Ήταν λογικό και προβλέψιμο μετά από 40 μέρες

διακοπής για τον τραυματισμό του να έχει κάποιες δυσκολίες. Είμαι όμως ευχαριστημένος με αυτά που έδειξε με την Παλέρμο, η Γιούβε έχει ανάγκη τον Πίρλο".
Για το παιχνίδι που έχει να δώσει η Γιουβέντους μεσοβδόμαδα, για το πρωτάθλημα, στην έδρα της Τζένοα, ο Αλέγκρι δήλωσε: " Η Τζένοα έχασε μόνο το ντέρμπι από τη Σαμπντόρια, παίζει καλά και επιτίθεται στον αντίπαλο. Αυτό που με ανησυχεί, εξαιτίας των πλημμυρών, είναι ο αγωνιστικός χώρος.
Οι συνθήκες δεν είναι καλές για κάποια ομάδα που θέλει να παίξει τεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο με τη Παλέρμο, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να κάνουμε λιγότερα λάθη. Όπως συνέβη και στην Ελλάδα, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ".
Ο Αλέγκρι σχολίασε και την κλήση του Κάρλος Τέβες στην Εθνική Αργεντινής μετά από τρία χρόνια: "Είναι ένας σημαντικός στόχος για τον Κάρλος, είναι ένα φιλόδοξο παιδί που αγαπάει την εθνική ομάδα της χώρας του. Είμαι χαρούμενος για εκείνον".
Τέλος, για το γεγονός πως ο Πολ Πογκμπά είναι ο μοναδικός παίκτης της Serie A που είναι στους 23 υποψήφιους για τη "Χρυσή Μπάλα", ο Αλέγκρι δήλωσε: "Το ίδιο ισχύει και για τον Πογκμπά. Η ανανέωση και η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του είναι ένα σημάδι εκτίμησης. Η Χρυσή Μπάλα είναι ένα βραβείο που δείχνει τι έκανε μέσα στη σεζόν. Δυστυχώς, το ιταλικό πρωτάθλημα και η εθνική ομάδα δεν βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα