Όταν ο Θωμάς σκόραρε κατά της ΑΕΚ (VIDEO)

14:12 28/10/2014 - Πηγή: AEK365


Μια εφτάρα, ένα ρεκόρ και ένα σόου όλα μια μέρα σαν σήμερα. Το 1989 η Ένωση υποδέχεται στη Φιλαδέλφεια τον Πανιώνιο και με μια μαγική εμφάνιση τον συντρίβει με 7-1. Το ματς στιγματίστηκε από το γεγονός ότι ο Θωμάς Μαύρος έπαιξε αντίπαλος της Ένωσης και όταν στο 27' σκόραρε ο κόσμος τον αποθέωσε. Στις δηλώσεις του μετά το ματς φανερά συγκινημένος τονίζει "βάλτε το χέρι στην καρδιά μου για να δείτε τι νιώθω". Λίγη από τη δόξα του τεράστιου Θωμά κατάφερε να κλέψει σε εκείνο το

ματς ο Ντανιέλ Μπατίστα που πέτυχε καρέ. Δύο γκολ έβαλε ο Πατίκας και ένα ο Σαββίδης.

28η Οκτωβρίου 2007 και η ΑΕΚ έχει κάνει φανταστική αρχή στο Πρωτάθλημα. Ταξιδεύει στην Ξάνθη που με ηγέτη τον Τόμας Ραντζίνσκι έχει πολύ δυνατή ομάδα. Ένα γκολ του Μπλάνκο στο 44' της δίνει τελικά το διπλό. Η ΑΕΚ έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε στην Α' Εθνική κατηγορία με 6 συνεχόμενες νίκες από την αρχή του πρωταθλήματος και δημιούργησε νέο ρεκόρ με 6 συνεχόμενες νίκες αλλά με 0 παθητικό.

Τρία χρόνια μετά ο Ίσμαελ είναι και πάλι κεντρικό πρόσωπο. Ματς Κυπέλλου στην Κομοτηνή και ο "Ζορό" πετυχαίνει χατ-τρικ στο 1-5 επί του Πανθρακικού. Καράμπελας και Λεονάρντο τα άλλα γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα