Πίρλο: Ο Μπαλοτέλι χρειάζεται να αγαπηθεί

14:19 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι γίνεται συνεχώς δέκτης κριτικής για τις εμφανίσεις του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων με τον Αντρέα Πίρλο να στηρίζει τον συμπατριώτη του και να σημειώνει πως ο Ιταλός επιθετικός χρειάζεται να αγαπηθεί και να γνωρίζει πως ο Μπρένταν Ρότζερς πιστεύει σε αυτόν.
Σε δηλώσεις του ο έμπειρος μέσος της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, τόνισε: "Η διαφορά ανάμεσα σε άλλους παίκτες και τον Μάριο είναι ότι κάθε πράξη του πρόκειται να μπει στο μικροσκόπιο. Τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται

για αυτόν και τα πράγματα που κάνει πρόκειται να μπουν στο προσκήνιο όπου ίσως με άλλους παίκτες δεν πρόκειται να υπάρξει ανάλογη αντίδραση ή ίσως και καθόλου ενδιαφέρον.
Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ταλέντο του και γνωρίζω το πόσο καλός είναι και πόσο καλός μπορεί να γίνει. Είναι δουλειά του προπονητή της Λίβερπουλ να τον προπονήσει σωστά.
Ο Μάριο χρειάζεται να αγαπηθεί, χρειάζεται καθοδήγηση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι χρειάζεται να γνωρίζει πως ο προπονητής πιστεύει σε αυτόν. Έχω περάσει αρκετό καιρό μαζί του και γνωρίζω ότι μπορεί να προχωρήσει και να είναι ένας σπουδαίος παίκτης για τη Λίβερπουλ".
Από τη μεριά του, ο βοηθός του Μπρένταν Ρότζερς στη Λίβερπουλ, ο Κόλιν Πάσκοου, δήλωσε για τον Μάριο Μπαλοτέλι: "Όλα θα πάνε καλά με τον Μάριο επειδή γνωρίζουμε τη διάθεση του και την επιθυμία του για νίκη. Κάθε φορά μετά το τέλος της προπόνησης θέλει να συνεχίσει και να κάνει σουτ και πάσες, θέλει να κάνει τα πάντα, να δουλέψει το παιχνίδι του. Και εμείς ως προπονητές θέλουμε να τον βοηθήσουμε σε αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα