Αλέγκρι: Είμαι ακόμα εδώ

11:13 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή της σεζόν πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να απομακρύνεται από τον πάγκο της Μίλαν λόγω των κακών εμφανίσεων της ομάδας ωστόσο ο ίδιος υπογραμμίζει πως είναι ακόμα εδώ και πως ουδέποτε ένιωσε πως οι μέρες του στην ομάδα του Μιλάνου τελειώνουν.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Μίλαν, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε για τις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη Σίλβιο Μπερλουσκόνι: "Οι σχέσεις μου με τον πρόεδρο είναι άψογες. Πάντα ήταν. Μιλάμε συχνά, και πριν δυο μέρες μιλήσαμε, και ανταλλάσουμε απόψεις. Αλλά ποτέ δεν ένιωσα πως οι μέρες

μου στην Μίλαν τελειώνουν. Αλλά ξέρετε κάτι; Από τότε που πάτησα το πόδι μου στο Μιλανέλο, όλοι με αμφισβητούσαν. Όλοι περίμεναν την ημέρα που θα απολυθώ. Εγώ όμως είμαι ακόμα εδώ".
Ο Αλέγκρι στην συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με τα σενάρια απόλυσης του: "Σε κάθε στιγμή, όσο δύσκολη και αν ήταν, ένιωθα την στήριξη της διοίκησης. Είναι αλήθεια πως η ομάδα δεν ξεκίνησε την χρονιά καλά, αλλά από τους ανθρώπους της ομάδας ποτέ δεν ένιωσα να αμφισβητούμαι. Ασφαλώς πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα, ωστόσο μέχρι τώρα κανείς δεν με έκανε να αισθανθώ άβολα".
Για το μέλλον της Μίλαν στην σεζόν, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Χρειάζεται να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να φέρουμε μερικά καλά αποτελέσματα. Έτσι θα ανέβουμε ψυχολογικά και θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε την κορυφή. Όλοι στην ομάδα το πιστεύουν πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες, θα δείτε μια άλλη Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα