Ο νάνος διαιτητής της Τουρκίας (pics.)

10:43 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τσεμ Γιαζιρλίογλου, Γερμανός με τούρκικες ρίζες, ασκεί το επάγγελμα του διαιτητή παρά το γεγονός πως το ύψος του φτάνει μέχρι το 1 μέτρο και τα 38 εκατοστά!
Οι συνάδελφοι του τον πειράζουν λέγοντας πως είναι πιο κοντός και από το σημαιάκι του κόρνερ αλλά αυτό καθόλου δεν πτοεί τον Γιαζιρλίογλου ο οποίος είναι εξαιρετικός διαιτητής στις χαμηλότερες κατηγορίες της Γερμανίας.
Όπως τονίζει ο διαιτητής... νάνος: "Εδώ και τρία χρόνια είμαι στην έβδομη κατηγορία. Αλλά είμαι πολύ φιλόδοξος και θέλω να διευθύνω ματς στην τέταρτη ή στην Πέμπτη κατηγορία. Εκεί είναι υψηλότερο το επίπεδο παιχνιδιού,

πιο επαγγελματικές οι συνθήκες δουλειάς, περισσότεροι θεατές, μεγαλύτερος σεβασμός απέναντι στον διαιτητή και κυρίως περισσότερη προσοχή πάνω σου".
Για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών προς το πρόσωπο του δήλωσε: "Στο Βερολίνο για παράδειγμα υπάρχουν διαιτητές κάθε τύπου. Μεγαλόσωμοι τύποι, μικρόσωμοι χοντροί, μαύροι, λευκοί, άσχημοι, όμορφοι. Το να είσαι όμως νάνος προκαλεί ιδιαίτερη προσοχή. Συνήθως το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου σε κοιτάζει με περιέργεια ακόμα και όταν περπατάς στο δρόμο, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των παιδιών. Όταν όμως με κοιτάζουν τους ρωτάω μήπως και θέλουν να τραβήξουν μια φωτογραφία μαζί μου".
Στην συνέχεια ο ύψους 1.38μ. διαιτητής πρόσθεσε πως "πολλές φορές είμαι υποχρεωμένος να τρέχω περισσότερο από τους άλλους για να έχω καλή οπτική γωνία του τι συμβαίνει στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να υποδείξω μόνος μου ένα οφσάιντ. Όμως παρά το ντεζαβαντάζ που έχω με το ύψος μου, έχω επιβλητική παρουσία χάρη στην προσωπικότητα μου και είμαι σεβαστός. Το ύψος σε διευκολύνει σε πολλά πράγματα όμως δεν είναι τα πάντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα