Αλαφούζος: Θα δώσουμε την ευκαιρία στον πρίγκιπα

12:25 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στον πρίγκιπα Φεϊζάλ λέγοντας πως θα του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει πως θέλει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό μέσω της συμμετοχής του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ορίστηκε στα 28 εκατομμύρια ευρώ.
Αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε: "Μας ήρθε ένα γράμμα από έναν πρίγκιπα με μεγάλο όνομα, ο

οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να επενδύσει. Έγινε λόγος για μια επιταγή που δεν την είδαμε αλλά τέλος πάντων. Ακούγεται εξωπραγματικό ποσό για τα δεδομένα της εποχής αλλά υπάρχουν κάποιοι εκκεντρικοί πρίγκιπες, οι οποίοι ενδεχομένως να θέλουν να επενδύσουν".
Στην συνέχεια ο Αλαφούζος πρόσθεσε: "Εμείς δεν μπορούμε να λειτουργούμε σαν μια ιδιωτική επιχείρηση γιατί εκπροσωπούμε 1.8 εκατομμύρια κόσμου. Ο Παναθηναϊκός είναι όπως η Ελλάδα, βλέπετε τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Κάναμε μεγάλα ανοίγματα και το ίδιο έγινε και στον Παναθηναϊκό. Ακολουθούσαμε μια λογική οικονομική πολιτική και μόλις έγιναν ανοίγματα, είδατε τι έγινε. Επειδή η Συμμαχία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα που προσδοκούσαμε, και οι μέτοχοι δεν έβαλαν χρήματα, εμείς θα δώσουμε την ευκαιρία στον πρίγκιπα να μπει, κάνοντας την ΑΜΚ στα 28 εκατομμύρια ευρώ. Υποχρεωτικά ζητάω να άρετε τις επιφυλάξεις σας και να του δώσουμε την δυνατότητα. Έχω συζητήσει με τους άλλους βασικούς μετόχους και συμφωνούν όλοι. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά, έχουμε μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία με την πλευρά του πρίγκιπα, για αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, γιατί 5 αρχίζει πάλι το πρωτάθλημα και πρέπει να ξέρουμε ποια θα είναι η διοίκηση. Εμείς δεν πιστεύουμε στην εύκολη αγορά της δόξας μέσα σε λίγους μήνες".

Keywords
Τυχαία Θέματα