Γκουαρντιόλα: Τέλεια απόδοση για να νικήσουμε

10:40 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να υποστηρίζει πως για να μπορέσει να φύγει νικήτρια η Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα πρέπει να πιάσει την τέλεια απόδοση.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε για το αποψινό παιχνίδι: "Έχω την εντύπωση ότι η Ρεάλ θα θελήσει να μας πιέσει. Συνήθως αντιδρούμε με τον ίδιο τρόπο, όταν δεχόμαστε πίεση. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστούμε τέλεια

απόδοση για να κερδίσουμε. Άλλωστε, θα αντιμετωπίσουμε τους πρωτοπόρους στην δύσκολη έδρα τους".

Για το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρώτη, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Το σημαντικό είναι να γνωρίζεις τις αδυναμίες του αντιπάλου σου, όχι η θέση που έχει η κάθε ομάδα στην κατάταξη. Πρέπει να προσέξουμε την τακτική τους, τις θέσεις τους και τις αντεπιθέσεις τους".

Για την κόντρα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία Ίντερ τότε. Η Ρεάλ πάντα θα σε φτάνει στα αγωνιστικά όρια σου και ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που προετοιμάζεται σωστά. Ωστόσο, δεν έχω βαρεθεί τα ματς μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα