Το πιο ψηλό κορίτσι του κόσμου ερωτεύτηκε! (ΦΩΤΟ)

11:55 24/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η πιο ψηλή έφηβη του κόσμου ερωτεύτηκε! Η 17χρονη Ελισάνη ντα Κρουζ Σίλβα είναι 2,03 μέτρα ψηλή και είναι καταγεγραμμένη ως η πιο ψηλή έφηβη. Τώρα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 22χρονου Φρανσινάλδο ντα Σίλβα Καρβάγιο, ο οποίος είναι μόλις 1,62 μέτρα!

Φυσικά, ο άντρας δεν θα μπορούσε εύκολα να είναι στα... μέτρα της όμως οι δυο νέοι από τη Βραζιλία δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι.

Η Ελισάνη ψήλωσε τόσο πολύ εξαιτίας ενός όγκου που είχε στην υπόφυση του εγκεφάλου της και προκαλούσε αυτή τη μορφή του γιγαντισμού. Ωστόσο, όταν η ιστορία της έγινε γνωστή πριν από δυο περίπου χρόνια, οι

γιατροί αφαίρεσαν τον όγκο και έπαψε να ψηλώνει.

Η κοπέλα, η οποία προσπαθεί να κάνει καριέρα ως μοντέλο, δήλωσε: «Αυτό που με τράβηξε στον Φρασινάλδο είναι η προσωπικότητά του και το πώς φέρεται με τους άλλους, αλλά και με μένα. Το μόνο που μας φαίνεται περίεργο είναι όταν περπατάμε και κρατιόμαστε από τα χέρια. Τότε φαίνεται σα να είναι ο μικρός μου αδερφός».

«Όμως δεν τον επέλεξα εγώ, αλλά ο Θεός», καταλήγει η Ελισάνη.

Ο Φρανσινάλδο λέει ότι οι φίλοι του τον ρωτούν πώς αγκαλιάζονται, όμως όπως λέει υπάρχει ένας τρόπος για όλα.

«Είναι ένα πολύ όμορφο άτομο. Μπορει να είναι πολύ ψηλή, όμως έχει ένα πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο. Δεν με πειράζει να έχω μια πολύ ψηλή κοπέλα, ούτε τι λένε οι άλλοι», δηλώνει ο 22χρονος.

Keywords
Αναζητήσεις
τα πιο ομορφα κοριτσια του κοσμου, τα πιο ομορφα παιδια του κοσμου
Τυχαία Θέματα