Άγχος για τα εισιτήρια!

10:00 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ -ορμώμενη από τη χαμηλή, έως τώρα, προσέλευση- έχει τυπώσει 19.000 εισιτήρια για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα, γεγονός που προκαλεί... αγωνία, μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς η ζήτηση φαίνεται να ξεπερνά την προσφορά.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

"Mπορεί η διοίκηση (και οι παλαίμαχοι, όπως και η Ερασιτεχνική και οι «Supporters») να απεύθυναν κάλεσμα προς τον κόσμο, αλλά αν η ανταπόκριση είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες τότε μπορεί να εγείρει ζητήματα.

Βλέπετε, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η ΠΑΕ είχε ζητήσει την έκδοση και σφράγιση 19.000 εισιτηρίων και οι ενδείξεις που υπάρχουν αφήνουν ελπίδα πως μπορεί τελικά να βρεθούν περισσότεροι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, θα σημάνει συναγερμό στα στελέχη της ΠΑΕ και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, διότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να ανοίξουν τις πόρτες για να φιλοξενήσουν τον κόσμο.

Βέβαια, οι εκτιμήσεις των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων είναι πως εν τέλει ο κόσμος που θα συρρεύσει στο ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 15.000. Αλλωστε, στο μοναδικό εντός έδρας ντέρμπι που έχει δώσει η ΑΕΚ φέτος, ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων δεν υπερέβη τις 19.000 (με αντίπαλο τον Ολυμπιακό 18.611). Αλλά από τη στιγμή που προκύπτει ξεσηκωμός από συνδέσμους της περιφέρειας, ακόμα και από φίλους της ΑΕΚ στο εξωτερικό -είπαμε πως είναι και το κίνητρο της οικονομικής στήριξης των παικτών- υπάρχει αγωνία ως το τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα