Ρότζερ: «Θα το σκεφτώ για προσφυγή»

09:30 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Βραζιλιάνος, με την πολωνική υπηκοότητα, μέσος της Ένωσης, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα esporte.ig.com.br, όπου μίλησε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τη δύσκολη συγκυρία στην ΑΕΚ, αλλά και το να ενδεχόμενο να προσφύγει στη FIFA, το οποίο και άφησε ανοικτό, εάν δεν βρεθεί λύση και παρά το γεγονός ότι δεν είναι κάτι που θα το

ήθελε...

"Αυτή η κρίση έχει επηρεάσει φυσικά και την ΑΕΚ, όπου έχει περάσει πολύς καιρός χωρίς πληρωμές. Αυτή τη στιγμή, όμως, γίνονται προσπάθειες να βρεθούν επενδυτές που θ' αγοράσουν την ομάδα και θα πληρώσουν τα χρέη. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά", τόνισε ο Ρότζερ, που ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να προσφύγει στη FIFA:

"Αυτά τα συζητάω με τον μάνατζέρ μου. Το τελευταίο πράγμα που θέλει να σκέφτεται ένας αθλητής, είναι να προσφεύγει στα δικαστήρια, αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση, κάτι πρέπει να κάνεις. Είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ ν' απαντήσω ούτε ναι, ούτε όχι".

Ο Γκερέιρο εξέφρασε την επιθυμία να παίξει στο EURO 2012, με την Πολωνία, παρότι από τότε που έφυγε ο Λίο Μπενάκερ, δεν έχει κληθεί ξανά, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει ξαά στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας: "Δεν κλείνω ποτέ πόρτες. Είμαι επτά χρόνια στην Ευρώπη και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να επιστρέψω στη Βραζιλία, κάποια στιγμή. Δεν έχω, όμως, κάποια πρόταση. Αν υπάρξει κάτι καλό, ευχαρίστως να το κάνω. Έχω ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο και όποιος με θέλει μπορεί να μιλήσει με την ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα