Η ώρα του λαού και του... Θεού

08:45 10/12/2011 - Πηγή: AEK365

Οι πολλές απουσίες, αλλά και η αποφασιστικότητα των παικτών της ΑΕΚ, για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί και να διατηρηθούν στην κορυφή, αποτελούν, επίσης, ξεχωριστό σημείο αναφοράς, για τις αθλητικές εφημερίδες.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

"Πάνω από 30.000 λαού, κάνουν το ΟΑΚΑ... ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που τονίζει την

αποφασιστικότητα των παικτών και των οπαδών της ΑΕΚ, να συνεχίσουν το σερί, με τον Χούαν Κάλα να δίνει το σύνθημα: "Ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι'!

"Θετικός ο Σάλπι, εάν η ΑΕΚ αλλάξει οριστικά σελίδα", είναι η συνέχεια του χθεσινού ρεπορτάζ, για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ η εφημερίδα αποκαλύπτει μια συνέντευξη του Ρότζερ Γκερέιρο, σε βραζιλιάνικα μέσα, σύμφωνα με την οποία ο πολιτογραφημένος Πολωνός, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο προσφυγής, εάν δεν βρεθεί λύση.

"Δημοσιεύματα από Αυστραλία διώχνουν τον Μπερνς τον Ιανουάριο", ένα άλλο εξωαγωνιστικό θέμα. "Νίκη κορυφής θέλει η Βασίλισσα", για τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ, στο Άργος και με το λαό, για το 5Χ5, για την ανδρική ομάδα βόλεϊ, κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"ΑΕΚ - ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που τονίζει τις 9 απουσίες, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και τη δίψα του κόσμου, ν' αποτελέσει την "ασπίδα" της ΑΕΚ. Οι δηλώσεις του Νίκου Γεωργέα, στο συνδρομητικό κανάλι, αλλά και η πρόθεση του Κωστένογλου, να ρίξει τους τόνους με τον Μανωλά, ενσωματώνοντάς τον, στην υπόλοιπη ομάδα, μετά το ματς με τα Γιάννενα, αποτελούν σημεία αναφοράς, στη θεματολογία.

"Συνεχώς σ' επαφή με τον Βλάχο", για τα διοικητικά, αποστολή στο Άργος, για τη μάχη της Βασίλισσας, στο μπάσκετ και προτροπή στο... διαιτητή Γιάχο να "σεβαστεί την ΑΕΚ και να μην προκαλέσει τον κόσμο".

SPORTDAY

Η εφημερίδα προβάλλει την αναμέτρηση των... θεοσεβούμενων προπονητών, Νίκου Κωστένογλου και Άγγελου Αναστασιάδη, με τίτλο: "Κι ο Θεός βοηθός".

Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη του μάνατζερ των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, Εμίλιο ντε λα Ρίβα, που τονίζει ότι: "οι πελάτες του γουστάρουν που παίζουν στην ΑΕΚ και δεν προτίθενται να δημιουργήσουν πρόβλημα, με προσφυγές ή οτιδήποτε άλλο".

Οι δηλώσεις του Νίκου Γεωργέα, η αναμονή στο έμβασμα Νοτιά και φυσικά ο ξεσηκωμός του κόσμου, αποτελούν ξεχωριστά σημεία αναφορά, στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ.

GOAL NEWS

"Έχει... πάρτι στο ΟΑΚΑ", είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που φυσικά αναφέρεται στην κινητοποίηση των οπαδών της ΑΕΚ, για τη σημερινή αναμέτρηση, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, το άγχος των διοικούντων, καθώς η ΠΑΕ έχει τυπώσει μόνο... 19.000 εισιτήρια για τον αγώνα!

Οι δικαστικές εξελίξεις με την J&P ΑΒΑΞ, αλλά και όλα τ' αγωνιστικά νέα

Keywords
Τυχαία Θέματα