Αυτός δέχτηκε εντολή για μειωμένη απόδοση

09:16 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην εκπομπή "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ" αποκαλύφθηκε το όνομα του ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε καταγγείλει πως είχε πάρει εντολή από πρόεδρο ομάδας της Super League να έχει μειωμένη απόδοση. Πρόκειται λοιπόν για τον Αυστραλό, Τράβις Ντοντ που την σεζόν 2004-05 αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση των στημένων αγώνων, ο κ. Καλόφωνος, έχει στην διάθεση του τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή αλλά και την κατάθεση του Σωτήρη Βοργιά ο οποίος ισχυρίζεται πως

ο Ντοντ του εκμυστηρεύτηκε πως στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ντιναμό Τιφλίδας (5-2) ο πρόεδρος του είχε ζητήσει στο πρώτο ημίχρονο να κρατάει την μπάλα στο πλάι και να μην σεντράρει στην αντίπαλη περιοχή.
Μάλιστα όπως καταγγέλλει ο Ντοντ, όταν κάποια στιγμή δεν ακολούθησε την εντολή που είχε πάρει από τον πρόεδρο, ο προπονητής τον αντικατέστησε αμέσως. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως από εκείνο το παιχνίδι ο Ντοντ δεν αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανιωνίου ξανά, ενώ συνολικά είχε παίξει μόλις σε 4 παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα