ΠΑΟ για τον βυθό

08:56 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει SOS και μοιάζει καράβι έτοιμο να βουλιάξει καθώς παραμένει ακυβέρνητο μετά τις παραιτήσεις μελών του Δ.Σ. Από την Παρασκευή μέχρι την Δευτέρα δεν υπήρξε καμία κινητικότητα προκειμένου να βρεθεί λύση και η ομάδα να είναι έτοιμη στις 31 Μαρτίου όταν και καλείται να παρουσιάσει στην UEFA παραστατικά για την εξόφληση

ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 2.4 εκ. ευρώ που αφορούν σε χρέη μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011.

Ωστόσο δεν αναμένονται εξελίξεις, θετικές για την ομάδα, μιας και Δ.Σ. δεν υπάρχει ενώ τα μέλη που δεν έχουν παραιτηθεί σκοπεύουν να το κάνουν σύντομα προκειμένου να μην πάνε φυλακή επειδή δεν υπάρχουν λεφτά για να καταβληθεί στους παίκτες το δώρο του Πάσχα. Πάντως ακόμα και αν στο τέλος του μήνα ο Παναθηναϊκός γλιτώσει την τιμωρία, θα βρίσκεται υπό επιτήρηση από την UEFA καθώς μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να βρεθούν άλλα 6.5 εκ. ευρώ για χρέη μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου του 2011. Κάτι τέτοιο, αυτή την στιγμή, φαντάζει δύσκολο, μιας και ούτε ο Βαρδινογιάννης αλλά ούτε και ο Βγενόπουλος εμφανίζονται πρόθυμοι να βρουν σημείο επαφής.

Εξάλλου σήμερα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Παιανίας προκειμένου να εξηγήσει αναλυτικά στους ποδοσφαιριστές το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα