Διαφωνεί ο Ντι Ματέο με Λάμπαρντ

08:26 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Φρανκ Λάμπαρντ ισχυρίστηκε πως η Τσέλσι βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την τέταρτη Τότεναμ επειδή η ομάδα δεν είναι τόσο καλή όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια, άποψη με την οποία δεν συμφωνεί ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί το ρόστερ της ομάδας.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προσωρινός προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Η βαθμολογία δεν μας επιτρέπει να αρνηθούμε πως διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Αλλά υπάρχει ποιότητα σε αυτή την ομάδα

και πολύ καλοί παίκτες. Πιστεύω ακόμα πως η Τσέλσι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι θετικός για την ομάδα το ίδιο και οι παίκτες. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας, και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε και κόντρα στην Μπενφίκα".
Για την πρώτη αναμέτρηση στο "Ντα Λουζ" για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ντι Ματέο δήλωσε: "Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στην επιτυχία και στην αποτυχία, αυτή η ομάδα έχει την ικανότητα να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Η Μπενφίκα παίζει με σπουδαία ένταση και πίεση, έχει μερικούς εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, και δεν θα ήταν στα προημιτελικά αν δεν τα είχε όλα αυτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα