Άφησε βαθμό στην Κρήτη η ΑΕΚ

19:58 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 σετ του ΟΦΗ στην Κρήτη και συνέχισε το αήττητο σερί της, παρά το γεγονός πως άφησε έναν βαθμό πίσω της, για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Το ματς

Η ΑΕΚ

ξεκίνησε δυνατά, αφού είχε ως στόχο μόνο τη νίκη. Έτσι, κατάφερε να πάρει τα ηνία και να περιορίσει τις κινήσεις των αντιπάλων, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρώτου σετ με άνεση.
Στην πορεία ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και σε συνδυασμό με την χαλάρωση της ΑΕΚ, το εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα, με καλή υποδοχή μπόρεσε να ισοφαρίσει το ματς σε 1-1.
Η Ένωση δεν άφησε αναπάντητο αυτό το γεγονός και μπήκε με πάθος στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει και πάλι τα ηνία και να περάσει ένα εύκολο απόγευμα. Έτσι, βελτιώνοντας σερβίς και υποδοχή έφτασε στο 2-1. Όμως, και πάλι επαναλήφθηκε στο σκηνικό του δεύτερου σετ και οι Κρητικοί βρέθηκαν να ισοφαρίζουν τους «κιτρινόμαυρους».
Στο τάι μπρέικ μίλησε το πείσμα των παικτών του Γιώργου Κλαρούδα, οι οποίοι δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους και έφτασαν σε μια ακόμα νίκη.

Τα σετ: 19-25,25-21,21-25, 25-19, 8-15.

ΟΦΗ (Μακαλιωτάκης): Παπαχρήστος, Ραβίκαλης, Παπαδάκης, Ζλατιλίδης, Περπινάκης, Μαγριμπλής, Κοσκινάς (λ)

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Σαμαντάς, Κρέτσης, Ρουμελιωτάκης, Φραγκιαδάκης, Παπαδόπουλος, Καπίρης, Κάπελας (λ), Αλεξίου, , Αναστασίου

Δείτε εδώ την βαθμολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα