«Ταφόπλακα» για Κέρκυρα

19:09 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η αγωνιστική

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος

Κακό παιχνίδι στην Κέρκυρα με τον Ολυμπιακό

να επικρατεί με 1-0 χάρη στο πολύ ωραίο γκολ του Μήτρογλου και πλέον την τοπική ομάδα να βρίσκεται με τα δύο πόδια στην Β' Εθνική.

Απογοητευτικό το πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται αδιάφορος, χωρίς νεύρο. Οι "ερυθρόλευκοι" απείλησαν για πρώτη φορά στο 7ο λεπτό με ένα σουτ του Μανιάτη και η επόμενη φάση ήρθε στο 26' όταν ο Αναστασόπουλος έδιωξε με γροθιές το σουτ του Λυκογιάννης. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (43') ο Βλαχοδήμος δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι "ερυθρόλευκοι" ανέβηκαν κάπως στο δεύτερο μέρος και απείλησαν μόλις στο 48' με τον Βλαχοδήμο. Τρία λεπτά μετά η Κέρκυρα απάντησε με σουτ του Αγρίτη. Ο Φετφατζίδης στο 65' έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε. Εννέα λεπτά μετά ο γκολκίπερ της Κέρκυρας έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Μασάντο. Στο 79' όμως δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο πολύ ωραίο σουτ του Μήτρογλου και ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις ο Αμπντούν είχε ένα καλό σουτ που δεν βρήκε στόχο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ.Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Βενέτης, Σταμόγιαννος (81'Κρητικός), Αγρίτης, Λεόν, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Στάμου (87'Σιμώσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (60'Σκέμπης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου (70'Μήτρογλου), Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ (63'Μασάντο), Αμπντούν, Τζεμπούρ, Βλαχοδήμος (63'Φετφατζίδης), Λυκογιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα