Αφεντικό ο Ατρόμητος

19:09 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Καλογερόπουλος

Έστω και για λίγες ώρες ο Ατρόμητος προσπέρασε τον ΠΑΟΚ και ανέβηκε στην δεύτερη θέση μετά τη νίκη του με 2-0 επί της

Ξάνθης.

Ανώτερος ο Ατρόμητος από τα πρώτα λεπτά. Απείλησε μόλις στο 2' με σουτ του Ναπολεόνι και στο 29' είχε ακόμα μια ευκαιρία όταν ο Καραμάνος βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά τον "πρόδωσε" το κακό κοντρόλ του. Πέντε λεπτά μετά ο Ναπολεόνι έκανε το πλασέ στην κίνηση όμως ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του όμως ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Κυριακίδης έδιωξε όμως ο επερχόμενος Λαζαρίδης έκανε το 1-0. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Καμαράνος είχε μια καλή κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο.

Καλύτερη και στν επανάληψη η ομάδα του Περιστερίου. Είχε ένα καλό σουτ στο 48΄με τον Παπαδόπουλο και τρία λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γιαννούλης με εντυπωσιακή ενέργεια βγήκε απέναντι από τον Κυριακή τον οποίο δεν κατάφερε να πλασάρει. Ο Ούμπιντες στο 57' είχε ένα καλό σουτ ενώ στο 64' ο Καραμάνος με προβολή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία. Η Ξάνθη στο 83' είχε μια καλή φάση με τον Σολτάνι να πιάνει το πλασέ στην κίνηση αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ. Τελικά στο 91' ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Νάτσο από κοντά να γράφει το 0-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι (84'Μπάλλας), Παπαδόπουλος (66'Μπρίτο)

SKODA ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Μπέρτος, Ντε Γκουζμάν, Βασιλακάκης (65'Σουάρες), Κάλβο, Μάνταλος, Τριάδης (55'Μαρίν), Ράνος

Keywords
Τυχαία Θέματα